Schilder zoetermeer

Schilder in zoetermeer inhuren?

Wanneer uw woning toe is aan schilderwerk stoort u zich vast en zeker aan de huidige staat. Afbladderende verf, vervaagde kleuren of wilt u graag een andere kleur? Als Schilder in Zoetermeer helpen wij u graag bij al uw schilderwerk. Ons voornaamste doel is om betrouwbaarheid uit te stralen en u een onbezorgd gevoel te geven. Een schilder inhuren zonder problemen, waar u vooral een fijn gevoel aan overhoudt. Dat is JACE Schilderwerken!

Wij maken uw woning weer mooi. Zodat u op korte termijn weer kan genieten van fris schilderwerk, wat weer een fijn gevoel geeft. Liever andere objecten voorzien van nieuw schilderwerk? Dat is uiteraard ook mogelijk. Naast prachtige resultaten bieden wij ook goede service. U staat als klant centraal bij JACE Schilderwerken. Wij staan voor heldere communicatie, betrouwbaarheid en duidelijke afspraken. Wij doen onze uiterste best om u als vaste klant te behouden en dat ziet u terug aan onze gehele werkwijze voor, tijdens en na de klus. Nog niet overtuigd over onze voordelen? Lees hieronder verder of stel direct een vraag via WhatsApp of bel ons.

Waarom kiezen voor JACE Schilderwerken als uw schilder in Zoetermeer?

JACE Schilderwerken is een snelgroeiend schildersbedrijf in Zoetermeer. Wij zijn niet alleen werkzaam als schilder in Zoetermeer maar ook in omliggende steden. Wanneer u op zoek bent naar een schildersbedrijf wilt u hoogstwaarschijnlijk uw woning voorzien van binnenschilderwerk, buitenschilderwerk of wellicht een andere dienst zoals wanden laten behangen. Wij vinden het belangrijk om het gewenste resultaat te bereiken. Niet alleen voor u als klant maar ook omdat wij een enorme passie hebben om woningen op te knappen met onze expertise. Dit doen wij door ruim de tijd te nemen voor het schilderwerk en omdat wij oog voor details hebben. Bovendien kunt u prima service van JACE Schilderwerken verwachten.

Resultaat buitenschilderwerk van onze schilder in zoetermeer

Onze beloftes als uw schilder in Zoetermeer

Zoals u hierboven al heeft gelezen; wij hebben een enorme passie voor schilderwerk. Wij zien het als een uitdaging om het hoogst mogelijke resultaat te behalen met ons werk. JACE Schilderwerken wil graag eer voor ons werk en dit is ook altijd ons streven.

Daarbij staat u als klant centraal. Zonder u geen opdrachten en daarvoor zijn wij u dankbaar. JACE Schilderwerken hecht veel waarde aan onze klantrelaties en zetten graag een stap extra. Naast dat wij u willen helpen met uw schilderwerk vinden wij het nog belangrijker dat u een fijne ervaring heeft met ons schildersbedrijf in Zoetermeer en ons de volgende keer weer inschakelt. Alleen dan hebben wij in onze optiek goed werk geleverd.

U kiest voor JACE Schilderwerken als u op zoek bent naar een schildersbedrijf met de volgende kernwaarden:

 • Een schilder in Zoetermeer die de tijd neemt voor schilderwerk;
 • Een schildersbedrijf die graag met u meedenkt en adviseert;
 • Schilders die uitsluitend met hoogwaardig materiaal werken wat de duurzaamheid van het schilderwerk ten goede komt;
 • Een schildersbedrijf die pas tevreden is wanneer u tevreden bent;
 • Iemand die u voorziet van gemak en u volledig ontlast van de klus;
 • Een schildersbedrijf die waarde hecht aan wederzijds vertrouwen en respect;
 • Een schildersbedrijf die staat voor afspraak = afspraak;
 • Waar heldere communicatie hoog in het vaandel staat;
 • Een schildersbedrijf die werkt volgens een nette en gestructureerde werkwijze.

JACE Schilderwerken biedt prima service voor, tijdens en na de klus. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Direct wat vragen?

WhatsApp ons en krijg snel antwoord op je vraag.

JACE Schilderwerken direct inschakelen?

Wanneer moet u uw huis laten schilderen door een schilder in Zoetermeer?

Dit is afhankelijk of het schilderwerk door uzelf wordt gedaan of dat u een schilder in Zoetermeer inschakelt. Het huidige schilderwerk speelt hierbij een rol net zoals de werkwijze die hiervoor is gebruikt. Het inschakelen van een vakman is aan te raden. Hiermee bent u zeker van de juiste bescherming van uw woning en juist uitgevoerd onderhoud. Door het juist aanbrengen van schilderwerk verhoogt u de duurzaamheid van het schilderwerk. Wat goed is voor uw woning maar ook voor uw portemonnee.  

Vooral buitenschilderwerk is belangrijk om goed te onderhouden vanwege weersinvloeden. Regen en zon beïnvloeden de levensduur van het schilderwerk aanzienlijk. Het is daarom lastig om exact aan te geven wanneer u uw huis moet laten schilderen. Normaalgesproken, als het schilderwerk is uitgevoerd door een vakman, kunt u aannemen dat het schilderwerk minimaal 5 jaar netjes blijft. Maar dit is afhankelijk van diverse situaties. Schijnt de zon bijvoorbeeld de hele dag op uw voorgevel? Dan zal u merken dat de voorgevel van uw woning eerder toe is aan nieuw onderhoud. Staat uw woning voornamelijk in de schaduw? Dan hoeft u hoogstwaarschijnlijk minder snel uw huis te laten schilderen.

Kortom, wanneer u uw huis moet laten schilderen is bij elke woning anders. Let zelf goed op de huidige staat van de ondergronden. Ziet u bijvoorbeeld dat er scheurtjes in het schilderwerk van de buitendeuren ontstaan? Dan is het aan te raden om onze schilder in Zoetermeer in te schakelen.

JACE Schilderwerken staat voor Heldere communicatie Duidelijke afspraken Uitstekende kwaliteit    

Wat kost het om uw huis te laten schilderen?

De kosten van schilderwerk variëren enorm en zijn niet bij voorbaat vast te stellen. De kosten zijn geheel afhankelijk van de omvang van het schilderwerk. Naast de omvang is ook de huidige staat een belangrijke indicator voor de prijsbepaling. Achterstallig onderhoud brengt logischerwijs meer werk met zich mee dan goed onderhouden schilderwerk. Het inhuren van ons schildersbedrijf in Zoetermeer is dan ook een investering voor het onderhoud van uw woning.

Dit is de reden waarom JACE Schilderwerken graag vrijblijvend bij u op bezoek komt. Wij luisteren naar uw wensen en bekijken de werkzaamheden. Op deze manier krijgen wij een goede indicatie van het schilderwerk. Vervolgens vertalen wij dit naar een offerte op maat en sturen dit zo spoedig mogelijk naar u toe via de mail. Uiteraard zit u nergens aan vast, alles is geheel vrijblijvend. Wanneer u akkoord gaat met de offerte spreken we een startdatum/periode af. Bij JACE Schilderwerken bieden wij u eerlijke prijzen in combinatie met uitstekende kwaliteit en gebruik van hoogwaardig materiaal. Daarnaast bieden wij garantie op ons schilderwerk. Uiteraard bespreken wij alle voorwaarden samen met u en u kunt deze ook altijd raadplegen in onze algemene voorwaarden op de website.

Onze werkwijze

Hieronder geven wij u graag een korte uitleg over onze werkwijze. 

Wanneer u een vrijblijvende offerte wilt van JACE Schilderwerken, komen wij persoonlijk langs om de klus te bekijken. Zodat wij precies zien wat er moet gebeuren en de huidige staat van het binnenschilderwerk kunnen beoordelen. Daarnaast luisteren wij naar uw wensen en denken wij graag met u mee.

Wanneer wij bij u langs zijn geweest om de klus op te nemen, gaan wij aan de slag met het maken van een offerte. Geheel op maat en uiteraard vrijblijvend. Meestal ontvangt u binnen twee werkdagen een op maat gemaakte offerte met daarop de totaalprijs van het binnenschilderwerk en/of andere diensten.

Wanneer u akkoord gaat met ons aanbod zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de klus in te plannen. Natuurlijk hebben we hier al over gesproken tijdens de opname, maar nu plannen we een definitieve datum. Zodat u weet waar u aan toe bent. 

JACE Schilderwerken komt bij u langs op de afgesproken datum. Allereerst zorgen wij ervoor dat onze werkruimte wordt beschermd tegen verfspatten, stof en ander vuil. Dit doen wij bijvoorbeeld door al uw meubilair af te dekken evenals uw vloer. Vervolgens gaan wij aan de slag met de hoofdwerkzaamheden. Mocht er onvoorzien iets veranderen zoals meer of minder werk nodig zijn, dan overleggen wij dit samen.

Als alle afgesproken werkzaamheden klaar zijn, gaan wij aan de slag met de afwerking. Vervolgens maken wij onze werkplek schoon en ruimen alles op. Wij nemen ons afval mee. Wij laten alles netjes achter en u heeft nergens omkijken naar.

Als alles is gedaan, lopen wij samen met u alles na. Wij brengen u op de hoogte van bepaalde zaken waar u wellicht rekening mee dient te houden gedurende periode. Als u tevreden bent, ronden wij de klus af. En hopen wij u natuurlijk in de toekomst terug te zien bij JACE Schilderwerken.

Welke schilderwerkzaamheden voeren wij uit?

JACE Schilderwerken biedt vrijwel alle werkzaamheden aan die verband houden met schilderwerken. U begrijpt dat dit enorm kan variëren van plafonds sauzen tot aan kozijnen verven. Twijfelt u of wij u kunnen helpen? Stel ons dan uw vraag. Wij denken graag met u mee. Hieronder geven wij graag een kleine greep uit onze veelvoorkomende schilderwerken.

Muren laten verven door onze schilder in Zoetermeer

Muren schilderen kan worden ingedeeld worden als binnenschilderwerk maar ook als buitenschilderwerk. Wij lichten dit graag toe.

Sauzen van muren

Het sauzen van muren wordt uitgevoerd door een binnen schilder in Zoetermeer. Sauswerk vraagt om precisie en oog voor detail. Daarbij gaat het waarschijnlijk om muren van kamers waar u veel zit zoals uw woonkamer of slaapkamer. Bij muren sauzen is het van belang dat de ondergrond egaal is en daarmee saus klaar is. Dit is voor velen een doorn in het oog. Want muren zijn vaak voorzien van oneffenheden.

Er zijn meerdere manieren die ervoor zorgen dat uw muren saus klaar kunnen worden gemaakt. U kunt bijvoorbeeld een stukadoor inschakelen. Maar een andere en ook voordeligere optie is uw muren behangen met renovlies. Dit is een behangsoort die ervoor zorgt dat uw muren egaal worden. Vervolgens kan onze Schilder in Zoetermeer hier gemakkelijk overheen schilderen. Daarbij is dit een ideale oplossing voor nieuwbouwwoningen, omdat de eerste jaren nog beweging zal plaatsvinden in de muren. Door te behangen met renovlies worden mogelijke scheuren in de muren niet zichtbaar. In tegenstelling met stucwerk.

Als dit is gebeurd kan onze schilder in Zoetermeer beginnen met het sauzen van de muren. Dit vraagt wel om vakwerk. Want het sauzen van muren dient streeploos te gebeuren om tot een mooi eindresultaat te komen. We zien vaak dat onze klanten het eerst zelf proberen, maar hier toch op terugkomen. Wilt u uw muren zonder strepen en banen laten opdrogen? Dan schakelt u het beste een schildersbedrijf in.

Buitenmuren schilderen

De buitenmuren van uw woning laten schilderen gebeurt door onze buitenschilder in Zoetermeer. Onderhoud aan de buitenmuren van een woning is noodzakelijk en dient goed onderhouden te worden. Dit vanwege de weersinvloeden op het schilderwerk. Door de weersinvloeden ziet u bijvoorbeeld dat het verf afbladdert of de verfkleur vervaagd. Hoog tijd voor schilderwerk! JACE Schilderwerken laat uw gevel er weer netjes en verzorgd uitzien.

Een schilder in Zoetermeer kijkt altijd naar het type ondergrond van uw gevel. Iedere ondergrond is anders en vraagt dan ook om een andere verfsoort. JACE Schilderwerken kiest de juiste verfsystemen voor het buitenschilderwerk van uw woning.

Een kwalitatief schildersbedrijf in Zoetermeer zorgt ervoor dat de buitenmuren goed worden schoongemaakt voordat gestart wordt met schilderwerk. Het schoonmaken zorgt dat de grondverf optimaal hecht aan de ondergrond. Vervolgens wordt alles afgelakt in de gewenste kleur. Bovendien inspecteert JACE Schilderwerken van tevoren grondig op aanwezigheid van houtrot. Wordt er houtrot geconstateerd in bijvoorbeeld uw kozijnen? Dan bespreken we samen de mogelijkheden die zorgen voor de meest duurzame en voordelige oplossing.

Naast muren verven zijn er ook nog veel andere soorten schilderwerk voor zowel binnen als buiten. Wij vertellen u graag meer over plafonds sauzen, deuren laten verven en kozijnen verven.

Voorbeeld van nette werkwijze door onze Schilder in zoetermeer

Daarom kiest u voor JACE Schilderwerken:

Betrouwbaar & kwaliteit

Wij hechten veel waarde aan vertrouwen en eerlijkheid. Dit ziet u terug in de kwaliteit van onze diensten en service.

uitstekend resultaat

Wij hebben graag eer voor ons werk en nemen graag de tijd. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Nette werkwijze

Wij werken netjes voor, tijdens en na de klus. Bij ons heeft u nergens omkijken naar. 

Alles onder 1 dak

JACE Schilderwerken heeft een breed dienstenaanbod. Daarnaast werken wij samen met andere professionals die ons helpen als het niet binnen onze expertise valt.

Duidelijke afspraken

Bij ons weet u precies waar u aan toe bent. Bij ons heeft u geen last van onduidelijkheden of het niet nakomen van afspraken.  

Eerlijk & deskundig advies

Wij streven altijd naar een duurzaam resultaat op lange termijn. Ons advies sluit hier volledig op aan. Zelfs als wij niet de juiste partij zijn voor u. 

Plafonds sauzen

Wilt u de muren gaan verven? Dan is het belangrijk om ook het plafond mee te nemen. Een plafond sauzen wordt door onze klanten als lastig ervaren omdat er boven het hoofd gewerkt moet worden. Dit is een van de redenen waarom een schildersbedrijf in Zoetermeer uitkomst kan bieden bij het sauzen van plafonds. Plafonds worden vaak gewit. Door een plafond te witten, oogt de kamer ruimer. Een nadeel is dat wit vlekgevoelig is. Als bijvoorbeeld wordt gerookt zal het witte plafond sneller vergelen. Is een kamer erg vochtig? Dat kan ook invloed hebben op een wit plafond. Daarnaast zijn vlekken vaak lastig te verwijderen op een wit plafond. Reden genoeg om regelmatig plafonds te laten sauzen door onze schilder in Zoetermeer.

Wilt u een plafond door ons laten schilderen? Dan maken wij het plafond eerst schoon door het plafond te ontvetten. Vervolgens voorzien wij u plafond bij veel gele vlekken van de juiste verf. De verf zorgt ervoor dat de vochtplekken of gele kringen van het roken, niet doorslaan onder de nieuwe verflaag.

Zoals aangegeven is een plafond sauzen intensief werk maar daarbij ook vakwerk. Wilt u een plafond zonder banen of strepen? Dan raden wij aan om uw plafond te laten schilderen. JACE Schilderwerken doet dit graag voor u.

Plafond sauzen door JACE Schilderwerken
Deur laten verven door ons Schildersbedrijf in Zoetermeer

Een deur laten verven brengt aandachtspunten met zich mee. Het is aan te raden om de plafonds, muren, deuren en kozijnen in één keer mee te nemen. Zo krijgt u een mooi eindresultaat. Hoe dan ook, een deur schilderen dient juist te gebeuren. De kans op zakkers in het schilderwerk is groot. Onze schilder in Zoetermeer schildert uw deuren zonder zakkers. Daarbij is het van belang dat een deur goed wordt afgeplakt om overig houtwerk te beschermen tegen verfspatten.

Een deur laten verven is noodzakelijk als de kleur vervaagd en u ziet dat de verf afbladdert. Een buitendeur zal sneller aan nieuw schilderwerk toe zijn dan deuren binnenshuis. Wanneer te lang wordt gewacht met deuren schilderen, kan het zijn dat er houtrot ontstaat. Dit komt doordat de beschermlaag van de deur verdwijnt en de deur wordt blootgesteld aan vocht. Houtrot wilt u ten alle tijden voorkomen. Het vervangen van een deur brengt meer kosten met zich mee dan het uitvoeren van schilderwerk.

Kozijnen schilderen door onze schilder in Zoetermeer

Kozijnen schilderen kan gaan om binnenschilderwerk maar ook buitenschilderwerk. Buitenkozijnen zijn vaker toe aan onderhoud dan binnen kozijnen. Net zoals bij deuren, worden buitenkozijnen beïnvloed door weersinvloeden. Als schildersbedrijf zien wij helaas nog steeds kozijnen die slecht worden onderhouden. Dat is zonde, want het onderhouden van kozijnen is vele malen voordeliger dan achterstallig onderhoud wegwerken aan houten kozijnen of in het ergste geval de kozijnen laten vervangen. Als schildersbedrijf in Zoetermeer, voeren wij graag uw onderhoud uit. Dit helpt u hoge kosten te besparen in de toekomst. Zelf kunt u ook goed in de gaten houden wanneer uw houten kozijnen toe zijn aan een schilderbeurt. Dit ziet u bijvoorbeeld aan:

 • Afbladderende verf
 • Scheurtjes in het schilderwerk

Houten kozijnen schilderen dient op de juiste manier en in de juiste volgorde voltooid te worden voor een optimaal resultaat. Wij helpen u graag verder door onze schilder uit Zoetermeer uw houten kozijnen te laten verven. Neemt u vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken.

JACE Schilderwerken inschakelen als schilder in Zoetermeer en omstreken?

Bent u geïnteresseerd in de diensten van JACE Schilderwerken? Neem dan zeker contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar en beantwoorden graag uw vragen omtrent schilderwerk en/of andere diensten. Naast schilderwerk kunt u ons ook inschakelen voor behangwerkzaamheden, houtrotreparaties en vloercoating.

Neem contact op door ons te bellen via 06 15588719 of mail naar info@jaceschilderwerken.nl. Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp. Of vul direct ons offerteformulier in. Wij nemen in dat geval binnen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op. Wij kijken uit naar onze samenwerking.

×