Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk in Zoetermeer en omstreken

JACE Schilderwerken is de perfecte partij als u op zoekt bent naar een schildersbedrijf voor uw buitenschilderwerk in Zoetermeer en omgeving. 

Buitenschilderwerk is nodig voor het goed onderhouden van uw woning maar is ook het eerste aanzicht van uw woning, u wilt dat de gevel er netjes uitziet. Goed onderhouden buitschilderwerk beschermt uw woning tegen weersomstandigheden. Mits dit op professionele wijze is uitgevoerd. Indien goed uitgevoerd zal dit de duurzaamheid van uw woning verhogen en tevens optimale bescherming bieden tegen invloeden van buitenaf zoals regen en zon. Door de expertise van JACE Schilderwerken en het gebruik van hoogwaardig materiaal lijkt de gevel van uw woning na de klus weer zo goed als nieuw. 

Wanneer is buitenschilderwerk in Zoetermeer nodig?

Idealiter dient buitenschilderwerk aan uw woning in om de vijf jaar aangepakt te worden. JACE Schilderwerken begrijpt dat dit soms niet haalbaar is. Is uw woning niet goed onderhouden? Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat wij het hoogst mogelijk resultaat bereiken. uiteraard raden wij wel aan om het buitenschilderwerk bij te houden om onnodige kosten te besparen.

Wij nemen de tijd voor ons werk. Zodoende besteden wij misschien nog wel het meeste werk aan de voorbereidingen van het buitenschilderwerk. Hierbij kunt u denken aan het inspecteren van houtwerk, deuren en kozijnen, schuren, reinigen en indien nodig het uitvoeren van (houtrot)reparaties.

Enkele indicatoren die wijzen op nodig onderhoud:

  • Scheurtjes of barsten in de verf van het houtwerk
  • Afbladderende verf
  • Verkleurde en/of vervaagde verf
  • Houtrot en overige beschadigingen aan uw gevel

Soms is het zo dat achterstallig onderhoud niet direct zichtbaar is. JACE Schilderwerken probeert zoveel mogelijk vooraf vast te stellen maar zal onvoorziene benodigde werkzaamheden altijd eerst aan uw melden en de opties samen bespreken. Door bijvoorbeeld houtrotreparaties uit te voeren zorgen wij ervoor dat u onnodig hoge kosten bespaart in de toekomst.

Buitenschilderwerk door JACE Schilderwerken

Onze zekerheden

Wacht niet langer, stel direct uw vraag!

Stuur ons een WhatsApp. Vrijblijvend en vrijwel direct antwoord.

Kwalitatief buitenschilderwerk in Zoetermeer en omgeving

Het vinden van een betrouwbare buiten schilder in Zoetermeer en omstreken, kan ingewikkeld zijn. Hoogstwaarschijnlijk wilt u een schildersbedrijf inschakelen die zijn afspraken nakomt, netjes te werk gaat en die verstand heeft van het vak. JACE Schilderwerken staat voor vertrouwen en kwalitatief buitenschilderwerk. 

Ten eerste werken wij uitsluitend met hoogwaardig materiaal. Ten tweede besteden wij ook voldoende tijd aan de voorbewerking van uw buitenschilderwerk. Een goed voorbewerkte ondergrond is namelijk essentieel om kwalitatief schilderwerk te kunnen leveren. Kortom, wanneer dit niet het geval is, zal zelfs de beste verf geen duurzaam resultaat opleveren.

JACE Schilderwerken staat voor Heldere communicatie Duidelijke afspraken Uitstekende kwaliteit    

Onze werkwijze

JACE Schilderwerken werkt netjes en gestructureerd naar een uitstekend resultaat voor uw buitenschilderwerk in Zoetermeer en omstreken. Daarnaast willen wij u geheel ontzorgen en vinden afspraken nakomen en heldere communicatie daarom extra van belang. Wij leveren vakmanschap en kunnen u daarom ook prima adviseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bepalen van de juiste verfsystemen en mooiste kleurcombinaties. Bij ons bent u zeker van eerlijk en deskundig advies wat zich uit in een mooi en duurzaam eindresultaat van uw buitenschilderwerk.

Wanneer u een vrijblijvende offerte wilt van JACE Schilderwerken, komen wij persoonlijk langs om de klus te bekijken. Zodat wij precies zien wat er moet gebeuren en de huidige staat van het buitenschilderwerk of ander object kunnen beoordelen. Daarnaast luisteren wij naar uw wensen en denken wij graag met u mee.

Wanneer wij bij u langs zijn geweest om de klus op te nemen, gaan wij aan de slag met het maken van een offerte. Geheel op maat en uiteraard vrijblijvend. Meestal ontvangt u binnen twee werkdagen een op maat gemaakte offerte met daarop de totaalprijs van het buitenschilderwerk en/of andere diensten.

Wanneer u akkoord gaat met ons aanbod zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de klus in te plannen. Natuurlijk hebben we hier al over gesproken tijdens de opname, maar nu plannen we een definitieve datum. Zodat u weet waar u aan toe bent. 

JACE Schilderwerken komt bij u langs op de afgesproken datum. Allereerst zorgen wij ervoor dat onze werkruimte wordt beschermd tegen verfspatten, stof en ander vuil. Dit doen wij bijvoorbeeld door uw tuinmeubilair te verplaatsen en uw tegels af te dekken. Vervolgens gaan wij aan de slag met de hoofdwerkzaamheden. Mocht er onvoorzien iets veranderen, zoals meer of minder werk nodig zijn, dan overleggen wij dit samen.

Als alle afgesproken werkzaamheden klaar zijn, gaan wij aan de slag met de afwerking. Vervolgens maken wij onze werkplek schoon en ruimen alles op. Wij nemen ons afval mee. Wij laten alles netjes achter en u heeft nergens omkijken naar.

Als alles is gedaan, lopen wij samen met u alles na. Wij brengen u op de hoogte van bepaalde zaken waar u wellicht rekening mee dient te houden gedurende periode. Als u tevreden bent, ronden wij de klus af. En hopen wij u natuurlijk in de toekomst terug te zien bij JACE Schilderwerken.

Daarom kiest u voor JACE Schilderwerken:

Betrouwbaar & kwaliteit

Wij hechten veel waarde aan vertrouwen en eerlijkheid. Dit ziet u terug in de kwaliteit van onze diensten en service.

Uitstekend resultaat

Wij hebben graag eer voor ons werk en nemen graag de tijd. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Nette werkwijze

Wij werken netjes voor, tijdens en na de klus. Bij ons heeft u nergens omkijken naar. 

Alles onder 1 dak

JACE Schilderwerken heeft een breed dienstenaanbod. Daarnaast werken wij samen met andere professionals die ons helpen als het niet binnen onze expertise valt.

Duidelijke afspraken

Bij ons weet u precies waar u aan toe bent. Bij ons heeft u geen last van onduidelijkheden of het niet nakomen van afspraken.  

Eerlijk & deskundig advies

Wij streven altijd naar een duurzaam resultaat op lange termijn. Ons advies sluit hier volledig op aan. Zelfs als wij niet de juiste partij zijn voor u. 

Uw buitenschilderwerk in Zoetermeer en omgeving uitbesteden aan ons?

Wilt u graag advies over buitenschilderwerk in Zoetermeer of omgeving? Of advies over een van onze andere diensten zoals klein onderhoud of houtrotreparaties? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met 06-15588719, mailen naar info@jaceschilderwerken.nl of direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Op werkdagen nemen wij binnen 24 uur contact met u op voor het plannen van een afspraak. Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp, ideaal om even tussen uw bezigheden alvast wat informatie aan te vragen! 

×