Vloercoating

Vloercoating Zoetermeer

JACE Schilderwerken inschakelen voor vloercoating in Zoetermeer en omstreken? Dan zit u goed bij ons! Tegenwoordig wordt steeds vaker gekozen voor een vloer coaten. Een bestaande vloer krijgt hierdoor een totaal andere uitstraling. Door een dunne beschermende laag aan te brengen over de huidige vloer, wordt de huidige vloer sterker. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse kleuren en kiezen voor bijvoorbeeld een antislip vloercoating of geluiddempende vloercoating. JACE Schilderwerken werkt met hoogwaardig materiaal wat uw vloer voorziet van duurzaamheid.

Waarom kiezen voor vloercoating?

Vloercoating is geschikt voor vrijwel iedere ondergrond, maar kan het beste worden aangebracht op ondervloeren van beton, cement en anhydriet. Vaak worden coatingvloeren aangebracht in bedrijfspanden, fabriekshallen, garages, winkels maar ook op balkons. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vloercoating heeft een aantal voordelen:

  • Een coatingvloer is naadloos
  • Een coatingvloer is slijtvast
  • Een coatingvloer is bestand tegen vocht en vuil
  • Een coatingvloer is bestand tegen chemicaliën
  • Een coatingvloer is leverbaar in diverse kleuren

Zoals u ziet is vloercoating een prima optie als u op zoek bent naar een onderhoudsvriendelijke vloer. JACE Schilderwerken helpt u graag op weg in uw keuze.

Onze zekerheden

Wacht niet langer, stel direct uw vraag!

Stuur ons een WhatsApp. Vrijblijvend en vrijwel direct antwoord.

Een bedrijf waar je op kan vertrouwen

Hoogstwaarschijnlijk wilt u een bedrijf inschakelen die zijn afspraken nakomt, netjes te werk gaat en die verstand heeft van het vak. JACE Schilderwerken staat voor vertrouwen en kwalitatief werk. Wij werken uitsluitend met hoogwaardig materiaal maar besteden ook voldoende tijd aan de voorbewerking van uw vloer. Een goed voorbewerkte ondergrond is namelijk essentieel om kwalitatief werk te kunnen leveren. 

JACE Schilderwerken staat voor Heldere communicatie Duidelijke afspraken Uitstekende kwaliteit    

Onze werkwijze

Wanneer u besluit JACE Schilderwerken in te schakelen voor vloercoating in Zoetermeer, kunt u een systematische aanpak van ons verwachten. Wij vinden gemaakte afspraken en onderlinge communicatie een belangrijk punt binnen ons bedrijf. Door onze vakkennis kunnen wij u helpen bij het uitsluiten van eventuele twijfels en vragen. Wij geven u eerlijk en deskundig advies, zodat het mooiste en duurzaamste resultaat gerealiseerd wordt!

Wanneer u een vrijblijvende offerte wilt van JACE Schilderwerken, komen wij persoonlijk langs om de klus te bekijken. Zodat wij precies zien wat er moet gebeuren en de huidige staat van de vloer beoordelen. Daarnaast luisteren wij naar uw wensen en denken wij graag met u mee.

Wanneer wij bij u langs zijn geweest om de klus op te nemen, gaan wij aan de slag met het maken van een offerte. Geheel op maat en uiteraard vrijblijvend. Meestal ontvangt u binnen twee werkdagen een op maat gemaakte offerte met daarop de totaalprijs voor de coatingvloer.

Wanneer u akkoord gaat met ons aanbod zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de klus in te plannen. Natuurlijk hebben we hier al over gesproken tijdens de opname, maar nu plannen we een definitieve datum. Zodat u weet waar u aan toe bent. 

JACE Schilderwerken komt bij u langs op de afgesproken datum. Allereerst zorgen wij ervoor dat onze werkruimte wordt beschermd tegen verfspatten, stof en ander vuil. Vervolgens gaan wij aan de slag met de hoofdwerkzaamheden. Mocht er onvoorzien iets veranderen, zoals meer of minder werk nodig zijn, dan overleggen wij dit samen.

Als alle afgesproken werkzaamheden klaar zijn, gaan wij aan de slag met de afwerking. Vervolgens maken wij onze werkplek schoon en ruimen alles op. Wij nemen ons afval mee. Wij laten alles netjes achter en u heeft nergens omkijken naar.

Als alles is gedaan, lopen wij samen met u alles na. Wij brengen u op de hoogte van bepaalde zaken waar u wellicht rekening mee dient te houden gedurende periode. Als u tevreden bent, ronden wij de klus af. En hopen wij u natuurlijk in de toekomst terug te zien bij JACE Schilderwerken.

Daarom kiest u voor JACE Schilderwerken:

Betrouwbaar & kwaliteit

Wij hechten veel waarde aan vertrouwen en eerlijkheid. Dit ziet u terug in de kwaliteit van onze diensten en service.

Uitstekend resultaat

Wij hebben graag eer voor ons werk en nemen graag de tijd. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Nette werkwijze

Wij werken netjes voor, tijdens en na de klus. Bij ons heeft u nergens omkijken naar. 

Alles onder 1 dak

JACE Schilderwerken heeft een breed dienstenaanbod. Daarnaast werken wij samen met andere professionals die ons helpen als het niet binnen onze expertise valt.

Duidelijke afspraken

Bij ons weet u precies waar u aan toe bent. Bij ons heeft u geen last van onduidelijkheden of het niet nakomen van afspraken.  

Eerlijk & deskundig advies

Wij streven altijd naar een duurzaam resultaat op lange termijn. Ons advies sluit hier volledig op aan. Zelfs als wij niet de juiste partij zijn voor u. 

vloercoating in Zoetermeer bij JACE Schilderwerken

Tevens interesse in andere diensten zoals binnenschilderwerk of behangwerkzaamheden? Neem dan gerust contact op met JACE Schilderwerken. U kunt telefonisch contact opnemen met 06-15588719, mailen naar info@jaceschilderwerken.nl of direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Op werkdagen nemen wij binnen 24 uur contact met u op voor het plannen van een afspraak. Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp, ideaal om even tussen uw bezigheden alvast wat informatie aan te vragen! 

×