Klein onderhoud

Klein onderhoud in Zoetermeer

Naast schilderwerken verrichten wij ook kleine onderhoudswerkzaamheden zoals glaslatten vervangen, klein timmerwerk of een dakgoot reinigen in Zoetermeer en omstreken. Heeft u een aantal klusjes waar u geen tijd voor heeft? JACE Schilderwerken neemt graag de taken van u over. Voor onze werkzaamheden gebruiken wij uitsluitend duurzaam materiaal. Wij staan voor vertrouwen en kwaliteit. Hierdoor weet u zeker dat de klus netjes en vooral goed gedaan wordt.

Van glaslatten vervangen tot kozijn schade herstellen

Als schildersbedrijf krijgen wij regelmatig te maken met objecten die gerepareerd moeten worden. Het repareren is vrijwel altijd van belang om een zo duurzaam mogelijk resultaat te behalen met schilderwerk. Er zijn diverse reparaties die vaak voorkomen zoals:

  • Glaslatten vervangen
  • Glas zetten
  • Klein timmerwerk
  • Kozijn schade herstellen
  • Dakgoot schoonmaken
  • Deuren repareren
  • Houtrotreparaties

JACE Schilderwerken biedt voor al uw klein timmerwerk in Zoetermeer en omstreken een passende oplossing. Wij werken samen met een ervaren timmerman, die we inschakelen als het timmerwerk meer expertise vraagt. Hierdoor waarborgen wij de kwaliteit en besparen wij uw tijd om te zoeken naar een ander bedrijf.

Klein onderhoud door JACE Schilderwerken

Onze zekerheden

Wacht niet langer, stel direct uw vraag!

Stuur ons een WhatsApp. Vrijblijvend en vrijwel direct antwoord.

Altijd zeker van kwaliteit en betrouwbaarheid

Het vinden van een kwalitatief schilder- en onderhoudsbedrijf in Zoetermeer en omgeving, kan ingewikkeld zijn. Hoogstwaarschijnlijk wilt u een bedrijf inschakelen die zijn afspraken nakomt, netjes te werk gaat en die verstand heeft van het vak. JACE Schilderwerken staat voor vertrouwen en kwalitatief schilderwerk maar zeker ook onderhoudswerk. Wij werken uitsluitend met hoogwaardig materiaal maar besteden ook voldoende tijd aan de voorbewerking van de klus.

JACE Schilderwerken staat voor Heldere communicatie Duidelijke afspraken Uitstekende kwaliteit    

Onze werkwijze

Wanneer u besluit JACE Schilderwerken in te schakelen voor uw schilderwerk, kunt u een systematische aanpak van ons verwachten. Wij vinden gemaakte afspraken en onderlinge communicatie een belangrijk punt binnen ons bedrijf. Door onze vakkennis kunnen wij u helpen bij het uitsluiten van eventuele twijfels en vragen. Wij geven u eerlijk en deskundig advies, zodat het mooiste en duurzaamste resultaat gerealiseerd wordt!

Wanneer u een vrijblijvende offerte wilt van JACE Schilderwerken, komen wij persoonlijk langs om de klus te bekijken. Zodat wij precies zien wat er moet gebeuren en de huidige staat van het onderhoudswerk kunnen beoordelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan glaslatten vervangen. Daarnaast luisteren wij naar uw wensen en denken wij graag met u mee.

Wanneer wij bij u langs zijn geweest om de klus op te nemen, gaan wij aan de slag met het maken van een offerte. Geheel op maat en uiteraard vrijblijvend. Meestal ontvangt u binnen twee werkdagen een op maat gemaakte offerte met daarop de totaalprijs van het onderhoudswerk en/of andere diensten.

Wanneer u akkoord gaat met ons aanbod zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de klus in te plannen. Natuurlijk hebben we hier al over gesproken tijdens de opname, maar nu plannen we een definitieve datum. Zodat u weet waar u aan toe bent. 

JACE Schilderwerken komt bij u langs op de afgesproken datum. Allereerst zorgen wij ervoor dat onze werkruimte wordt beschermd tegen verfspatten, fijnstof en ander vuil. Dit doen wij bijvoorbeeld door al uw meubilair af te dekken evenals uw vloer. Vervolgens gaan wij aan de slag met de hoofdwerkzaamheden. Mocht er onvoorzien iets veranderen, zoals meer of minder werk nodig zijn, dan overleggen wij dit samen.

Als alle afgesproken werkzaamheden klaar zijn, gaan wij aan de slag met de afwerking. Vervolgens maken wij onze werkplek schoon en ruimen alles op. Wij nemen ons afval mee. Wij laten alles netjes achter en u heeft nergens omkijken naar.

Als alles is gedaan, lopen wij samen met u alles na. Wij brengen u op de hoogte van bepaalde zaken waar u wellicht rekening mee dient te houden gedurende periode. Als u tevreden bent, ronden wij de klus af. En hopen wij u natuurlijk in de toekomst terug te zien bij JACE Schilderwerken.

Daarom kiest u voor JACE Schilderwerken:

Betrouwbaar & kwaliteit

Wij hechten veel waarde aan vertrouwen en eerlijkheid. Dit ziet u terug in de kwaliteit van onze diensten en service.

Uitstekend resultaat

Wij hebben graag eer voor ons werk en nemen graag de tijd. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Nette werkwijze

Wij werken netjes voor, tijdens en na de klus. Bij ons heeft u nergens omkijken naar. 

Alles onder 1 dak

JACE Schilderwerken heeft een breed dienstenaanbod. Daarnaast werken wij samen met andere professionals die ons helpen als het niet binnen onze expertise valt.

Duidelijke afspraken

Bij ons weet u precies waar u aan toe bent. Bij ons heeft u geen last van onduidelijkheden of het niet nakomen van afspraken.  

Eerlijk & deskundig advies

Wij streven altijd naar een duurzaam resultaat op lange termijn. Ons advies sluit hier volledig op aan. Zelfs als wij niet de juiste partij zijn voor u. 

Heeft u een klus zoals glaslatten vervangen of kozijn schade herstellen?

Dan neemt u gerust contact op met JACE Schilderwerken. Meer informatie over binnenschilderwerk, buitenschilderwerk of behangwerkzaamheden? U kunt telefonisch contact opnemen met 06-15588719, mailen naar info@jaceschilderwerken.nl of ons online offerteformulier invullen. Uiteraard geheel vrijblijvend. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op. Tot slot, kunt u ons ook een bericht sturen via WhatsApp, ideaal als u snel een reactie wilt!

×