Schildersbedrijf in Zoetermeer en omgeving

Klein onderhoud & timmerwerk in Zoetermeer

Afgeronde projecten
0 +
Jaar ervaring
0

Inzetbaar voor:

Klein onderhoud & timmerwerk

Als schildersbedrijf krijg je bij ons regelmatig te maken met objecten die gerepareerd moeten worden. Het uitvoeren van reparaties is vrijwel altijd van cruciaal belang om het schilderwerk zo duurzaam mogelijk te maken. Er zijn verschillende soorten reparaties die we vaak tegenkomen, zoals:

  • Het vervangen van glaslatten.
  • Glas plaatsen.
  • Kleine timmerwerkzaamheden.
  • Herstellen van beschadigde kozijnen.
  • Schoonmaken van dakgoten.
  • Repareren van deuren.
  • Houtrotreparaties.

Bij JACE Schilderwerken bieden we de perfecte oplossing voor al jouw kleine timmerwerk in Zoetermeer en de omgeving. We werken samen met een ervaren timmerman die we inschakelen wanneer het timmerwerk meer gespecialiseerde kennis vereist. Hiermee kunnen we de kwaliteit waarborgen en besparen we je tijd en moeite bij het zoeken naar een ander bedrijf.”

klein onderhoud

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Daarom kies je voor
JACE Schilderwerken

Deze zekerheden mag je verwachten op het moment dat je JACE Schilderwerken inschakelt.

Onze schilders zijn allemaal gediplomeerd en beschikken over de juiste kennis om tot een duurzaam eindresultaat te komen.

Kwaliteit en vakmanschap staat bij ons voorop en zijn termen die veel van onze klanten benadrukken. Bekijk gerust de reviews.

Wanneer je voor JACE Schilderwerken kiest ben je verzekerd van een schilder die netjes werkt maar ook na de werkzaamheden weer alles netjes achterlaat. Je blijft niet achter met fijnstof, verfspetters of andere rommel. Daarnaast wordt tijdens het werken alles netjes afgeplakt, zodat er geen verfspetters op de grond of meubels komen.

Je krijgt altijd eerlijk advies. Bijvoorbeeld: stel dat het houtwerk rot is, raden we eerst aan om dit te vervangen en denken we mee met de voordeligste en meest duurzame oplossing.  

Bij JACE Schilderwerken kun je rekenen op duidelijke communicatie maar ook heldere afspraken. Wij vinden het belangrijk dat beide partijen afgesproken beloftes nakomen. 

Wat anderen zeggen over JACE Schilderwerken op Google

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor je woning, een bedrijfspand of andere organisatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

JACE Schilderwerken, steeds meer een begrip in Zoetermeer

“Net dat stapje extra zetten. Dat is wat wij elke dag doen in onze werkzaamheden maar ook in onze service naar onze klanten. Ik geloof dat dit de kracht is van JACE Schilderwerken en bijdraagt aan vrijwel altijd tevreden klanten en opdrachtgevers.” – Sarino Kieca
Eigenaar JACE Schilderwerken

JACE Schilderwerken is een snelgroeiend schildersbedrijf in Zoetermeer. Sinds de oprichting in 2021 is het bedrijf snel gegroeid en hebben we veel projecten succesvol mogen afronden.

Benieuwd naar onze diensten voor jouw project? Neem gerust contact op. We komen vrijblijvend bij je langs om het werk op te nemen en je ontvangt daarna een vrijblijvende offerte.

werkgebied

Wij zijn gevestigd in Zoetermeer en werken in en rondom de volgende plaatsen:

Woont u in de buurt van deze steden? Neem vooral even contact op. Grote kans dat wij ook bij u kunnen schilderen. 

Verzeker snel je plek in onze agenda als je binnenkort een klein onderhoud of timmerwerk in Zoetermeer of omstreken nodig hebt! De agenda loopt snel vol!

×