Uw partner in Renovlies Zoetermeer en omstreken

Renovlies laten behangen en/of Renovlies schilderen?

Reactie binnen 24 uur op werkdagen!

Afgeronde projecten
0 +
Jaar ervaring
0

Inzetbaar voor:

Ontdek de voordelen van Renovlies laten behangen

Gaat u binnenkort verhuizen naar een andere woning of heeft u een nieuwbouwoning gekocht en bent u op zoek naar een perfecte oplossing voor uw wanden? 

Wilt u graag strakke, gladde wanden maar vindt u stucwerk te kostbaar.

Dan is Renovlies laten behangen de perfecte oplossing! Dé oplossing voor een strakke, moderne uitstraling zonder gedoe en hoge kosten van stucwerk.

Waarom Renovlies laten Behangen?

  • Duurzaamheid: Renovlies behang is extreem duurzaam en bestand tegen scheuren en beschadigingen. In tegenstelling tot stucwerk, dat gevoelig kan zijn voor barsten en beschadigingen, biedt renovlies behang een langdurige oplossing die de tand des tijds doorstaat.

  • Snel en Efficiënt: Waar traditioneel stucwerk veel tijd en geduld vereist, biedt renovlies behang een snelle en efficiënte oplossing. Het vereist geen droogtijd zoals stucwerk en kan vaak binnen een kortere tijd worden voltooid, waardoor je sneller kunt genieten van een afgewerkte ruimte. Onze experts zorgen binnen no-time dat uw kamers voorzien zijn van Renovlies behang!

  • Betaalbaarheid: Geniet van de luxe uitstraling van stucwerk, maar dan zonder het hoge prijskaartje. Renovlies behang is een kosteneffectieve optie die past binnen elk budget.

  • Veelzijdigheid: Renovlies behang is overschilderbaar en biedt daardoor een breed scala aan ontwerpmogelijkheden. Je kunt eenvoudig de kleur en afwerking kiezen die bij jouw stijl en interieur passen, terwijl stucwerk beperkter is in zijn aanpassingsmogelijkheden.

  • Minder Rommel: Renovlies behang veroorzaakt veel minder rommel en overlast dan stucwerk. Er is geen sprake van stofvorming of natte pleister die moet drogen, waardoor het een schonere en meer georganiseerde installatieoptie is.

  • Veelzijdigheid: Renovlies behang is overschilderbaar en biedt daardoor een breed scala aan ontwerpmogelijkheden. Je kunt eenvoudig de kleur en afwerking kiezen die bij jouw stijl en interieur passen. Uiteraard kunnen wij u ook bijstaan met uw binnenschilderwerk! Zo bent u in één keer klaar.

Wil je snel genieten van gladde en naadloze muren? Neem contact op met Jace Schilderwerken voor een offerte op maat voor het aanbrengen van renovlies behang

Renovlies behang is bijzonder geschikt voor Nieuwbouw!

Nieuwbouwwoningen kunnen vaak kleine scheurtjes en oneffenheden in de muren hebben als gevolg van de natuurlijke krimp en uitzetting van materialen tijdens het droogproces wat nog een langere periode aanhoudt. Renovlies behang heeft de eigenschap om deze kleine imperfecties te verbergen en een gladde, strakke afwerking te creëren, waardoor de muren er perfect uitzien ook als de muren nog uitzetten. Dit maakt Renovlies de perfecte oplossing omdat dit zoals bij stucwerk – niet zichtbaar is! En u gewoon blijvend kunt genieten van uw nieuwe woning en wanden! Wist u dat Renovlies ook nog eens brandvertragend werkt?

Duurzaamheid: Nieuwbouwwoningen hebben meestal muren die nog niet eerder zijn behandeld, waardoor ze kwetsbaar kunnen zijn voor beschadigingen. Renovlies behang biedt een duurzame en stevige afwerking die bestand is tegen krassen, stoten en scheuren, waardoor de muren goed beschermd blijven. Ook ideaal met (kleine) kinderen ter extra bescherming!

Snel toepasbaar: Renovlies behang kan snel en efficiënt worden aangebracht, wat vooral handig is bij nieuwbouwwoningen waarbij je snel wilt verhuizen naar je nieuwe woning. Het vereist geen droogtijd zoals traditioneel stucwerk, waardoor je binnen korte tijd kunt genieten van perfect afgewerkte muren. Wij plannen meteen het schilderwerk achter het behangwerk zodat u veel tijd bespaart! 

We hebben slechts beperkte beschikbaarheid op korte termijn. Dus heb je op korte termijn onze hulp nodig? Vraag dan nu alvast je offerte aan voor Renovlies behang laten aanbrengen door Jace Schilderwerken. Neem direct contact op en verzeker jezelf van een plekje voordat de agenda vol zit!

Daarom kies je voor
JACE Schilderwerken

Deze zekerheden mag je verwachten op het moment dat je JACE Schilderwerken inschakelt.

Onze schilders zijn allemaal gediplomeerd en beschikken over de juiste kennis om tot een duurzaam eindresultaat te komen.

Kwaliteit en vakmanschap staat bij ons voorop en zijn termen die veel van onze klanten benadrukken. Bekijk gerust de reviews.

Wanneer je voor JACE Schilderwerken kiest ben je verzekerd van een schilder die netjes werkt maar ook na de werkzaamheden weer alles netjes achterlaat. Je blijft niet achter met fijnstof, verfspetters of andere rommel. Daarnaast wordt tijdens het werken alles netjes afgeplakt, zodat er geen verfspetters op de grond of meubels komen.

Je krijgt altijd eerlijk advies. Bijvoorbeeld: stel dat het houtwerk rot is, raden we eerst aan om dit te vervangen en denken we mee met de voordeligste en meest duurzame oplossing.  

Bij JACE Schilderwerken kun je rekenen op duidelijke communicatie maar ook heldere afspraken. Wij vinden het belangrijk dat beide partijen afgesproken beloftes nakomen. 

Wat anderen zeggen over JACE Schilderwerken op Google

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor je woning, een bedrijfspand of andere organisatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

JACE Schilderwerken, steeds meer een begrip in Zoetermeer

“Net dat stapje extra zetten. Dat is wat wij elke dag doen in onze werkzaamheden maar ook in onze service naar onze klanten. Ik geloof dat dit de kracht is van JACE Schilderwerken en bijdraagt aan vrijwel altijd tevreden klanten en opdrachtgevers.” – Sarino Kieca
Eigenaar JACE Schilderwerken

JACE Schilderwerken is een snelgroeiend schildersbedrijf in Zoetermeer. Sinds de oprichting in 2021 is het bedrijf snel gegroeid en hebben we veel projecten succesvol mogen afronden.

Benieuwd naar onze diensten voor jouw project? Neem gerust contact op. We komen vrijblijvend bij je langs om het werk op te nemen en je ontvangt daarna een vrijblijvende offerte.

werkgebied

Wij zijn gevestigd in Zoetermeer en werken in en rondom de volgende plaatsen:

Woont u in de buurt van deze steden? Neem vooral even contact op. Grote kans dat wij ook bij u kunnen schilderen. 

Professioneel Schilderwerk na Renovlies. Geniet van onze complete service!

 

  • Kwaliteit schilderwerk: Onze schilders voorzien het geplakte renovlies behang van een hoogwaardige verflaag die duurzaamheid en bescherming biedt tegen vuil, vlekken en slijtage.
  • Efficiëntie en Tijdsbesparing: Door direct na het aanbrengen van het renovlies onze schilders in te schakelen, wordt het hele proces efficiënter en bespaar je tijd doordat de schilder direct aan de slag kan zonder vertraging.
  • Langdurig Resultaat: De combinatie van kwalitatief renovlies behang en professioneel schilderwerk zorgt voor een langdurig en esthetisch aantrekkelijk resultaat dat jouw interieur jarenlang netjes houdt!
  • Complete Service: Bij Jace Schilderwerken bieden we een allesomvattende service, waarbij het geplakte renovlies en het schilderwerk naadloos op elkaar aansluiten, waardoor je kunt genieten van een stressvrije ervaring en een prachtig eindresultaat.
Neem contact op met JACE Schilderwerken en vraag naar de mogelijkheden!

Op zoek naar een snelle en betaalbare oplossing voor strakke muren? Vraag vandaag nog een offerte aan bij Jace Schilderwerken voor Renovlies behang.

×