Schildersbedrijf in Zoetermeer en omgeving

Over JACE Schilderwerken

0 +
Afgeronde projecten
0
Jaar ervaring

Inzetbaar voor:

Voor wie?

Bij JACE Schilderwerken begrijpen we dat elk project uniek is en dat verschillende doelgroepen specifieke behoeften hebben. Of je nu een particulier bent die je huis wilt transformeren of een bedrijfseigenaar die een professionele uitstraling voor het bedrijf wilt. Bij ons ben je aan het juiste adres.

Wij werken voor:

  • Particulieren
  • Bedrijven
  • Overheid en Non-profitorganisaties
  • Onderwijsinstellingen
  • Detailhandel


    Door onze ruime ervaring gaat ons werk verder dan alleen schilderen. Wij richten ons vooral op klanttevredenheid en zorgen dat de totaal beleving bij JACE Schilderwerken een fijne ervaring is.

JACE Schilderwerken, steeds meer een begrip in Zoetermeer

“Net dat stapje extra zetten. Dat is wat wij elke dag doen in onze werkzaamheden maar ook in onze service naar onze klanten. Ik geloof dat dit de kracht is van JACE Schilderwerken en bijdraagt aan vrijwel altijd tevreden klanten en opdrachtgevers.” – Sarino Kieca
Eigenaar JACE Schilderwerken

JACE Schilderwerken is een snelgroeiend schildersbedrijf in Zoetermeer. Sinds de oprichting in 2021 is het bedrijf snel gegroeid en hebben we veel projecten succesvol mogen afronden.

Benieuwd naar onze diensten voor jouw project? Neem gerust contact op. We komen vrijblijvend bij je langs om het werk op te nemen en je ontvangt daarna een vrijblijvende offerte.

schildersbedrijf zoetermeer

werkgebied

Wij zijn gevestigd in Zoetermeer en werken in en rondom de volgende plaatsen:

Woont u in de buurt van deze steden? Neem vooral even contact op. Grote kans dat wij ook bij u kunnen schilderen. 

Verzeker snel je plek in onze agenda als je binnenkort een schilder in Zoetermeer of omstreken nodig hebt! De agenda loopt snel vol!

×