Over ons

Schilder in Zoetermeer

JACE Schilderwerken is een eenmanszaak gevestigd in Zoetermeer. Als jong schildersbedrijf is de ambitie sterk aanwezig om te groeien tot een begrip in Zoetermeer en omstreken. Wij werken voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. JACE Schilderwerken is een bedrijf met een duidelijke doelstelling: onze klanten voorzien van vakwerk en prima service. Dit ziet u als klant terug in meerdere facetten.

Door onze ruime ervaring gaat ons werk verder dan alleen schilderen. Wij richten ons vooral op klanttevredenheid en zorgen dat de totaal beleving bij JACE Schilderwerken een fijne ervaring is. Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over ‘bekende problemen’ die particulieren helaas regelmatig ervaren bij het inhuren van een schilder.

Wij zijn constant bezig om als schildersbedrijf verder te ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk om steeds weer te kijken naar eventuele verbeterpunten en doorgroeimogelijkheden. Zodat wij u altijd de hoogst mogelijke kwaliteit en service kunnen aanbieden. Wij hechten dan ook veel waarde aan uw feedback. 

Direct wat vragen?

WhatsApp ons en krijg snel antwoord op je vraag.

Onze kernwaarden:

JACE Schilderwerken direct inschakelen?

Onze opdrachtgevers

Ondanks wij ons voornamelijk richten op de particuliere sector, werken wij regelmatig voor diverse opdrachtgevers. Dit varieert van bedrijfspanden voorzien van schilderwerk tot aan kleine VvE werkzaamheden. Benieuwd wat JACE Schilderwerken voor u kan betekenen? Vraag ons naar de mogelijkheden als schilder in Zoetermeer.

Wij werken voor:

JACE Schilderwerken inschakelen?

Bent u geïnteresseerd in ons vakmanschap voor binnenschilderwerk of buitenschilderwerk? Neem dan gerust contact op met JACE Schilderwerken. Wij helpen u graag verder. Bel naar 06-15588719 of mail naar info@jaceschilderwerken.nl. Liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook! Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op. Ook zijn wij bereikbaar via WhatsApp. Hier stelt u gemakkelijk en snel een vraag.

×