Behang

Wanden laten behangen in Zoetermeer

De wanden laten behangen of schilderen? Een veel voorkomend twijfelpunt. Gelukkig kunt u bij JACE Schilderwerken voor beiden terecht. Behangen is een vak apart en vraagt om geduld en precisie. Het is raadzaam om een ervaren behangspecialist in te schakelen om een zo strak mogelijk resultaat te behalen. Behang zorgt ervoor dat een ruimte een compleet andere uitstraling krijgt. 

Diverse soorten behang

Wanneer u kiest voor behang heeft u de keuze uit talloze patronen en kleuren behang. Hierdoor kunt u verschillende combinaties maken van soorten, kleuren en structuren. Wist u dat er naast decoratief behang ook glasvlies- en glasvezelbehang bestaat? Dit zijn speciale soorten behang die ervoor zorgen dat oneffenheden in wanden geëgaliseerd worden. Een prima alternatief voor stucwerk.

De twee behangsoorten zijn zeer sterk en bieden bescherming tegen krassen of stoten. Beiden soorten worden voor verschillende doeleinden gebruikt namelijk:

  • Glasweefselbehang, ook wel glasvezelbehang genoemd, beschikt over een decoratie in het behang zoals een visgraat of blokpatroon. Dit behang kan gebruikt worden voor zowel een egale ondergrond als ondergrond met oneffenheden.
  • Glasvliesbehang beschikt over een gladde uitstraling. Dit behang wordt voornamelijk toegepast op egale wanden.

Egale ondergronden worden gekenmerkt door gestucte wanden, beton zonder oneffenheden en naadloze gipsplaten. Een niet-egale ondergrond wordt vaak gekenmerkt door spachtelputz, beton met oneffenheden en wanden met lijm- of behangresten. JACE Schilderwerken adviseert u graag over de mogelijkheden. 

Renovlies behang

Renovlies behang zorgt voor een strakke afwerking van uw wanden. Dit maakt stucwerk overbodig en daarnaast is het een stuk voordeliger dan een stukadoor inhuren. Renovlies behang is ideaal voor nieuwbouwwoningen. Ondanks nieuwbouw wanden vaak behangklaar zijn, zal de eerste jaren nog beweging in de muren zitten. Dit resulteert vaak in zichtbare scheuren in de wanden. Renovlies is dan uitermate geschikt, door het renovlies zijn de scheuren niet of nauwelijks zichtbaar. Dus u hoeft zich geen zorgen te maken om uw binnenschilderwerk.

Tegenwoordig kiezen veel mensen voor renovlies behang omdat het een gemakkelijke en goedkope oplossing is voor strakke wanden. Tevens is renovlies ook verkrijgbaar in patronen en verschillende diktes. Renovlies behang kunt u dus gebruiken naar uw wensen. Als het renovlies behang op de muren zit, kan er overheen geverfd worden in de gewenste kleur.

Renovlies kent veel voordelen:

  • Zorgt voor een naadloze en strakke afwerking van wanden
  • Verkleint de vorming van zichtbare scheuren en andere oneffenheden in wanden
  • Snel aan te brengen
  • Bestand tegen krassen en stoten
  • Maakt wanden egaal
  • Brandveilig
  • Uitermate geschikt voor nieuwbouw

JACE Schilderwerken kan u verder informeren over renovlies behang  en dit natuurlijk ook voor u op uw wanden behangen.

Behangwerk door JACE Schilderwerken

Onze zekerheden

Wacht niet langer, stel direct uw vraag!

Stuur ons een WhatsApp. Vrijblijvend en vrijwel direct antwoord.

Behang verwijderen

Bent u op zoek naar iemand die u kan helpen met behang verwijderen? JACE Schilderwerken gebruikt speciaal gereedschap om efficiënt behang eraf te halen. Behang afstomen is niet altijd een optie. Voornamelijk als u hoogwaardig behang op uw muren heeft is dit een lastige klus. Dit komt door de aangebrachte plastic laag over het behang voor het tegenhouden van vocht. Laat uzelf ontzorgen en schakel JACE Schilderwerken in voor uw wanden laten behangen of behang verwijderen.

Betrouwbaar en kwaliteit

Het vinden van een goed behangbedrijf in Zoetermeer en omstreken, kan ingewikkeld zijn. Hoogstwaarschijnlijk wilt u een bedrijf inschakelen die zijn afspraken nakomt, netjes te werk gaat en die verstand heeft van het vak. JACE Schilderwerken staat voor vertrouwen en kwalitatief schilderwerk en behangwerk. Wij werken uitsluitend met hoogwaardig materiaal maar besteden ook voldoende tijd aan de voorbewerking van de klus. Een goed voorbewerkte ondergrond is namelijk essentieel om kwalitatief behangwerk te kunnen leveren. Wanneer dit niet het geval is, zal zelfs het beste behang geen duurzaam resultaat opleveren.

JACE Schilderwerken staat voor Heldere communicatie Duidelijke afspraken Uitstekende kwaliteit    

Onze werkwijze

Wanneer u besluit JACE Schilderwerken in te schakelen voor uw behangwerk, kunt u een systematische aanpak van ons verwachten. Wij vinden gemaakte afspraken en onderlinge communicatie een belangrijk punt binnen ons bedrijf. Door onze vakkennis kunnen wij u helpen bij het uitsluiten van eventuele twijfels en vragen. Wij geven u eerlijk en deskundig advies, zodat het mooiste en duurzaamste resultaat gerealiseerd wordt!

Wanneer u een vrijblijvende offerte wilt van JACE Schilderwerken, komen wij persoonlijk langs om de klus te bekijken. Zodat wij precies zien wat er moet gebeuren en de huidige staat van de wanden kunnen beoordelen. Daarnaast luisteren wij naar uw wensen en denken wij graag met u mee.

Wanneer wij bij u langs zijn geweest om de klus op te nemen, gaan wij aan de slag met het maken van een offerte. Geheel op maat en uiteraard vrijblijvend. Meestal ontvangt u binnen twee werkdagen een op maat gemaakte offerte met daarop de totaalprijs van het behangwerk en/of andere diensten.

Wanneer u akkoord gaat met ons aanbod zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de klus in te plannen. Natuurlijk hebben we hier al over gesproken tijdens de opname, maar nu plannen we een definitieve datum. Zodat u weet waar u aan toe bent. 

JACE Schilderwerken komt bij u langs op de afgesproken datum. Allereerst zorgen wij ervoor dat onze werkruimte wordt beschermd tegen lijmspetters, stof en ander vuil. Dit doen wij bijvoorbeeld door al uw meubilair af te dekken evenals uw vloer. Vervolgens gaan wij aan de slag met de hoofdwerkzaamheden. Mocht er onvoorzien iets veranderen, zoals meer of minder werk nodig zijn, dan overleggen wij dit samen.

Als alle afgesproken werkzaamheden klaar zijn, gaan wij aan de slag met de afwerking. Vervolgens maken wij onze werkplek schoon en ruimen alles op. Wij nemen ons afval mee. Wij laten alles netjes achter en u heeft nergens omkijken naar.

Als alles is gedaan, lopen wij samen met u alles na. Wij brengen u op de hoogte van bepaalde zaken waar u wellicht rekening mee dient te houden gedurende periode. Als u tevreden bent, ronden wij de klus af. En hopen wij u natuurlijk in de toekomst terug te zien bij JACE Schilderwerken.

Daarom kiest u voor JACE Schilderwerken:

Betrouwbaar & kwaliteit

Wij hechten veel waarde aan vertrouwen en eerlijkheid. Dit ziet u terug in de kwaliteit van onze diensten en service.

Uitstekend resultaat

Wij hebben graag eer voor ons werk en nemen graag de tijd. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Nette werkwijze

Wij werken netjes voor, tijdens en na de klus. Bij ons heeft u nergens omkijken naar. 

Alles onder 1 dak

JACE Schilderwerken heeft een breed dienstenaanbod. Daarnaast werken wij samen met andere professionals die ons helpen als het niet binnen onze expertise valt.

Duidelijke afspraken

Bij ons weet u precies waar u aan toe bent. Bij ons heeft u geen last van onduidelijkheden of het niet nakomen van afspraken.  

Eerlijk & deskundig advies

Wij streven altijd naar een duurzaam resultaat op lange termijn. Ons advies sluit hier volledig op aan. Zelfs als wij niet de juiste partij zijn voor u. 

Wanden laten behangen door JACE Schilderwerken!

Voor wanden laten behangen in Zoetermeer en omstreken bent u bij ons aan het goede adres. Wilt u ook meer weten over onze andere diensten zoals binnenschilderwerk, buitenschilderwerk of klein onderhoud? Neem direct telefonisch contact op met 06-15588719 , mail naar info@jaceschilderwerken.nl of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Op werkdagen nemen wij binnen 24 uur contact met u op voor het plannen van een afspraak. Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp, ideaal om even tussen uw bezigheden alvast wat informatie aan te vragen!

×