Schildersbedrijf in Zoetermeer en omgeving

Wanden laten behangen in Zoetermeer en Omstreken

Afgeronde projecten
0 +
Jaar ervaring
0

Inzetbaar voor:

Wanden laten behangen?

Als je kiest voor behang, heb je een ruime keuze aan patronen en kleuren. Dit geeft je de mogelijkheid om verschillende combinaties te maken op het gebied van patronen, kleuren en texturen. Wist je dat er, naast decoratief behang, ook glasvlies- en glasvezelbehang bestaat? Deze speciale soorten behang zijn ontworpen om oneffenheden in de muren te egaliseren en vormen een uitstekend alternatief voor stucwerk.

Beide behangsoorten zijn uiterst duurzaam en bieden bescherming tegen krassen en stoten. Ze hebben verschillende toepassingen:

  • Glasvezelbehang, ook bekend als glasvliesbehang, heeft decoratieve patronen zoals een visgraat of blokpatroon. Dit behang is geschikt voor zowel gladde als oneffen ondergronden.

  • Glasvliesbehang heeft een strakke uitstraling en wordt voornamelijk gebruikt op gladde muren.

Gladde ondergronden zijn te herkennen aan gestucte wanden, glad beton en naadloze gipsplaten. Niet-egale ondergronden hebben vaak spachtelputz, beton met onregelmatigheden en muren met lijm- of behangresten.

RENOVLIES
Renovliesbehang zorgt voor een strakke afwerking van jouw wanden. Dit betekent dat je geen stucwerk nodig hebt, wat niet alleen kosten bespaart, maar ook de moeite van het inhuren van een stukadoor overbodig maakt. Renovliesbehang is met name ideaal voor nieuwbouwwoningen. Ondanks dat de wanden in nieuwbouwhuizen meestal behangklaar zijn, kan er gedurende de eerste jaren nog beweging in de muren optreden. Dit resulteert vaak in zichtbare scheuren in de wanden. Renovliesbehang is de perfecte oplossing, omdat scheuren nauwelijks zichtbaar zijn dankzij het renovlies. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de staat van jouw binnenschilderwerk.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Daarom kies je voor
JACE Schilderwerken

Deze zekerheden mag je verwachten op het moment dat je JACE Schilderwerken inschakelt.

Onze schilders zijn allemaal gediplomeerd en beschikken over de juiste kennis om tot een duurzaam eindresultaat te komen.

Kwaliteit en vakmanschap staat bij ons voorop en zijn termen die veel van onze klanten benadrukken. Bekijk gerust de reviews.

Wanneer je voor JACE Schilderwerken kiest ben je verzekerd van een schilder die netjes werkt maar ook na de werkzaamheden weer alles netjes achterlaat. Je blijft niet achter met fijnstof, verfspetters of andere rommel. Daarnaast wordt tijdens het werken alles netjes afgeplakt, zodat er geen verfspetters op de grond of meubels komen.

Je krijgt altijd eerlijk advies. Bijvoorbeeld: stel dat het houtwerk rot is, raden we eerst aan om dit te vervangen en denken we mee met de voordeligste en meest duurzame oplossing.  

Bij JACE Schilderwerken kun je rekenen op duidelijke communicatie maar ook heldere afspraken. Wij vinden het belangrijk dat beide partijen afgesproken beloftes nakomen. 

Schildersbedrijf zoetermeer

Wat anderen zeggen over JACE Schilderwerken op Google

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor je woning, een bedrijfspand of andere organisatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

JACE Schilderwerken, steeds meer een begrip in Zoetermeer

“Net dat stapje extra zetten. Dat is wat wij elke dag doen in onze werkzaamheden maar ook in onze service naar onze klanten. Ik geloof dat dit de kracht is van JACE Schilderwerken en bijdraagt aan vrijwel altijd tevreden klanten en opdrachtgevers.” – Sarino Kieca
Eigenaar JACE Schilderwerken

JACE Schilderwerken is een snelgroeiend schildersbedrijf in Zoetermeer. Sinds de oprichting in 2021 is het bedrijf snel gegroeid en hebben we veel projecten succesvol mogen afronden.

Benieuwd naar onze diensten voor jouw project? Neem gerust contact op. We komen vrijblijvend bij je langs om het werk op te nemen en je ontvangt daarna een vrijblijvende offerte.

werkgebied

Wij zijn gevestigd in Zoetermeer en werken in en rondom de volgende plaatsen:

Woont u in de buurt van deze steden? Neem vooral even contact op. Grote kans dat wij ook bij u kunnen schilderen. 

Verzeker snel je plek in onze agenda als je binnenkort een behanger in Zoetermeer of omstreken nodig hebt! De agenda loopt snel vol!

×