Schildersbedrijf in Zoetermeer en omgeving

Houtrotreparatie in Zoetermeer en Omstreken

0 +
Afgeronde projecten
0
Jaar ervaring

Inzetbaar voor:

Houtrotreparatie?

Bij JACE Schilderwerken controleren we zorgvuldig het houtwerk voordat we met het schilderwerk beginnen. Als we houtrot constateren, zullen we je hier onmiddellijk van op de hoogte stellen. Houtrot is niet altijd direct zichtbaar, vooral niet als er al verf op het houtwerk zit. Meestal kan worden vastgesteld dat er houtrot aanwezig is door op het hout te drukken, wat in dat geval flexibel aanvoelt. Houtrot ontstaat als gevolg van vocht, wat schimmelvorming in het hout veroorzaakt. Dit komt vaak voor doordat kitwerk niet volledig afsluit.

Wij raden je altijd aan om houtrot te laten repareren. Dit verlengt de levensduur van het buitenschilderwerk en zal je uiteindelijk veel geld besparen. Als je houtrotreparatie nodig hebt in Zoetermeer en omgeving, staan wij klaar om je te helpen

Houtrot repareren met houtrotvuller epoxy of gedeeltelijk vervangen

Voorkom onherstelbare schade en maak de keuze om houtrot te repareren. Bij JACE Schilderwerken gebruiken we vaak een houtrotvuller, ofwel we besluiten houtrot te impregneren met een tweecomponentenvulling. Dit doen we bijna altijd met epoxy, een uithardende kunststof. Bovendien kan gedeeltelijke vervanging een tweede optie zijn. We kiezen hiervoor meestal als een houtvuller niet voldoende is voor een duurzaam resultaat. In bepaalde situaties kan het nodig zijn om bijvoorbeeld het volledige kozijn te vervangen. Als dit het geval is, brengen we een professional in om het werk uit te voeren, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Toch zullen we er altijd alles aan doen om houtrot gedeeltelijk te herstellen.

houtrotreparatie Zoetermeer

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Daarom kies je voor
JACE Schilderwerken

Deze zekerheden mag je verwachten op het moment dat je JACE Schilderwerken inschakelt.

Onze schilders zijn allemaal gediplomeerd en beschikken over de juiste kennis om tot een duurzaam eindresultaat te komen.

Kwaliteit en vakmanschap staat bij ons voorop en zijn termen die veel van onze klanten benadrukken. Bekijk gerust de reviews.

Wanneer je voor JACE Schilderwerken kiest ben je verzekerd van een schilder die netjes werkt maar ook na de werkzaamheden weer alles netjes achterlaat. Je blijft niet achter met fijnstof, verfspetters of andere rommel. Daarnaast wordt tijdens het werken alles netjes afgeplakt, zodat er geen verfspetters op de grond of meubels komen.

Je krijgt altijd eerlijk advies. Bijvoorbeeld: stel dat het houtwerk rot is, raden we eerst aan om dit te vervangen en denken we mee met de voordeligste en meest duurzame oplossing.  

Bij JACE Schilderwerken kun je rekenen op duidelijke communicatie maar ook heldere afspraken. Wij vinden het belangrijk dat beide partijen afgesproken beloftes nakomen. 

Schildersbedrijf zoetermeer

Wat anderen zeggen over JACE Schilderwerken op Google

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor je woning, een bedrijfspand of andere organisatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

JACE Schilderwerken, steeds meer een begrip in Zoetermeer

“Net dat stapje extra zetten. Dat is wat wij elke dag doen in onze werkzaamheden maar ook in onze service naar onze klanten. Ik geloof dat dit de kracht is van JACE Schilderwerken en bijdraagt aan vrijwel altijd tevreden klanten en opdrachtgevers.” – Sarino Kieca
Eigenaar JACE Schilderwerken

JACE Schilderwerken is een snelgroeiend schildersbedrijf in Zoetermeer. Sinds de oprichting in 2021 is het bedrijf snel gegroeid en hebben we veel projecten succesvol mogen afronden.

Benieuwd naar onze diensten voor jouw project? Neem gerust contact op. We komen vrijblijvend bij je langs om het werk op te nemen en je ontvangt daarna een vrijblijvende offerte.

werkgebied

Wij zijn gevestigd in Zoetermeer en werken in en rondom de volgende plaatsen:

Woont u in de buurt van deze steden? Neem vooral even contact op. Grote kans dat wij ook bij u kunnen schilderen. 

Verzeker snel je plek in onze agenda. De agenda loopt snel vol!

×