Hourotreparatie

Houtrotreparatie Zoetermeer en omstreken

JACE Schilderwerken helpt u met een houtrotreparatie in Zoetermeer en omgeving. Houtrot is helaas een veelvoorkomend probleem in houtwerk zoals bijvoorbeeld kozijnen en deuren. Heeft u ergens houtrot gevonden? Dan repareren wij dit graag voor u. Het repareren van houtrot is vrijwel altijd de voordeligste optie. Heeft u te maken met houtrot in uw houtwerk? Dan is het noodzakelijk om hier iets mee te doen, voor de schade onherstelbaar is. Het gevolg van onherstelbare schade is bijvoorbeeld dat het houtwerk in zijn geheel vervangen moet worden en dit loopt meestal hoog op in de kosten.

Houtrot herkennen

JACE Schilderwerken controleert voorafgaand aan het schilderwerk zorgvuldig het houtwerk. Als wij houtrot constateren melden wij dit direct. Houtrot is niet altijd meteen te herkennen, vooral wanneer verf op het houtwerk zit. Door op het hout te drukken, kan in de meeste gevallen worden vastgesteld dat er houtrot aanwezig is. Het hout voelt in dat geval flexibel aan. Houtrot ontstaat door vocht, hierdoor ontstaat schimmelvorming in het hout. Vaak komt dit doordat het kitwerk niet volledig dicht.

JACE Schilderwerken zal altijd aanraden om het hout te repareren. Dit verhoogt de duurzaamheid van het buitenschilderwerk en bespaart u uiteindelijk een hoop geld. Wij helpen u graag met een houtrotreparatie in Zoetermeer en omstreken.

Houtrot repareren met houtrotvuller epoxy of gedeeltelijk vervangen

Voorkom onherstelbare schade en kies voor het repareren van houtrot. JACE Schilderwerken gebruikt veelal een houtrotvuller ofwel we kiezen ervoor om houtrot te impregneren met een tweecomponentenvulling. We doen dit vrijwel altijd met epoxy, een hardende kunststof. Daarnaast kan het gedeeltelijk vervangen een tweede optie zijn. We kiezen hier meestal voor als een houtvuller onvoldoende is om tot een duurzaam resultaat te komen. In sommige gevallen komt het voor dat bijvoorbeeld het hele kozijn vervangen moet worden. Als dit nodig is, schakelen wij hulp in van een professional. Zodat u nergens omkijken naar heeft. Echter, zullen wij altijd alles eraan doen om het houtrot gedeeltelijk te herstellen. 

Houtrotreparatie door JACE Schilderwerken

Onze zekerheden

Wacht niet langer, stel direct uw vraag!

Stuur ons een WhatsApp. Vrijblijvend en vrijwel direct antwoord.

Wij gaan voor een duurzaam resultaat

Het vinden van een goede partij die houtrot kan repareren in Zoetermeer en omstreken, kan ingewikkeld zijn. Hoogstwaarschijnlijk wilt u een bedrijf inschakelen die zijn afspraken nakomt, netjes te werk gaat en die verstand heeft van het vak. JACE Schilderwerken staat voor vertrouwen en kwalitatieve houtrotreparaties. Wij werken uitsluitend met hoogwaardig materiaal maar besteden ook voldoende tijd aan de voorbewerking. Wij voeren altijd eerst de nodige houtrotreparaties uit voordat wij starten met schilderwerk. Zo weet u zeker, dat u bij JACE Schilderwerken kunt rekenen op een duurzaam resultaat. 

JACE Schilderwerken staat voor Heldere communicatie Duidelijke afspraken Uitstekende kwaliteit    

Onze werkwijze

Wanneer u besluit JACE Schilderwerken in te schakelen voor uw schilderwerk en er bijvoorbeeld ook houtrotreparaties nodig zijn, kunt u een systematische aanpak van ons verwachten. Wij vinden gemaakte afspraken en onderlinge communicatie een belangrijk punt binnen ons bedrijf. Door onze vakkennis kunnen wij u helpen bij het uitsluiten van eventuele twijfels en vragen. Wij geven u eerlijk en deskundig advies, zodat het mooiste en duurzaamste resultaat gerealiseerd wordt! 

Wanneer u een vrijblijvende offerte wilt van JACE Schilderwerken, komen wij persoonlijk langs om de klus te bekijken. Zodat wij precies zien wat er moet gebeuren en de huidige staat van het schilderwerk en houtrot kunnen beoordelen. Daarnaast luisteren wij naar uw wensen en denken wij graag met u mee.

Wanneer wij bij u langs zijn geweest om de klus op te nemen, gaan wij aan de slag met het maken van een offerte. Geheel op maat en uiteraard vrijblijvend. Meestal ontvangt u binnen twee werkdagen een op maat gemaakte offerte met daarop de totaalprijs van het schilderwerk, houtrotreparatie en/of andere diensten.

Wanneer u akkoord gaat met ons aanbod zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de klus in te plannen. Natuurlijk hebben we hier al over gesproken tijdens de opname, maar nu plannen we een definitieve datum. Zodat u weet waar u aan toe bent. 

JACE Schilderwerken komt bij u langs op de afgesproken datum. Allereerst zorgen wij ervoor dat onze werkruimte wordt beschermd tegen verfspatten, stof en ander vuil. Dit doen wij bijvoorbeeld door al uw meubilair af te dekken evenals uw vloer. Vervolgens gaan wij aan de slag met de hoofdwerkzaamheden. Mocht er onvoorzien iets veranderen, zoals meer of minder werk nodig zijn, dan overleggen wij dit samen.

Als alle afgesproken werkzaamheden klaar zijn, gaan wij aan de slag met de afwerking. Vervolgens maken wij onze werkplek schoon en ruimen alles op. Wij nemen ons afval mee. Wij laten alles netjes achter en u heeft nergens omkijken naar.

Als alles is gedaan, lopen wij samen met u alles na. Wij brengen u op de hoogte van bepaalde zaken waar u wellicht rekening mee dient te houden gedurende periode. Als u tevreden bent, ronden wij de klus af. En hopen wij u natuurlijk in de toekomst terug te zien bij JACE Schilderwerken.

Daarom kiest u voor JACE Schilderwerken:

Betrouwbaar & kwaliteit

Wij hechten veel waarde aan vertrouwen en eerlijkheid. Dit ziet u terug in de kwaliteit van onze diensten en service.

Uitstekend resultaat

Wij hebben graag eer voor ons werk en nemen graag de tijd. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Nette werkwijze

Wij werken netjes voor, tijdens en na de klus. Bij ons heeft u nergens omkijken naar. 

Alles onder 1 dak

JACE Schilderwerken heeft een breed dienstenaanbod. Daarnaast werken wij samen met andere professionals die ons helpen als het niet binnen onze expertise valt.

Duidelijke afspraken

Bij ons weet u precies waar u aan toe bent. Bij ons heeft u geen last van onduidelijkheden of het niet nakomen van afspraken.  

Eerlijk & deskundig advies

Wij streven altijd naar een duurzaam resultaat op lange termijn. Ons advies sluit hier volledig op aan. Zelfs als wij niet de juiste partij zijn voor u. 

houtrotreparatie in zoetermeer en omgeving bij JACE Schilderwerken

Denkt u dat er houtrot aanwezig is in het houtwerk van uw woning? Maak dan een afspraak met JACE Schilderwerken. Wij inspecteren het houtwerk zorgvuldig en bespreken vervolgens de beste oplossing om het houtrot te repareren. Uiteraard met oog op de voordeligste keuze. Ook voor binnenschilderwerk en ander klein onderhoud kunt bij bij ons terecht. U kunt contact opnemen door te bellen naar 06-15588719 of te mailen naar info@jaceschilderwerken.nl. U kunt ons snel een vraag stellen via WhatsApp maar uiteraard ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij geven binnen 24 uur op werkdagen een reactie op uw offerteaanvraag voor uw houtrotreparatie in Zoetermeer of omgeving. 

×