Schilder Leiden

Schilder in Leiden inhuren?

Vindt u het lastig om een schilder in Leiden te vinden? De hoeveelheid schildersbedrijven in Leiden maken uw zoektocht niet gemakkelijk. Maar JACE Schilderwerken maakt het wel makkelijk voor u. Want wij weten als schilder waar u naar op zoek bent als het gaat om een schildersbedrijf in Leiden.

Wij weten waar u naar op zoek bent

Ten eerste, zoekt u een schilder in Leiden die aan uw wensen voldoet, garant staat voor vertrouwen en goede communicatie. Een schilder in Leiden die zijn beloftes waarmaakt. Een schildersbedrijf waar u een goed en vertrouwd gevoel bij heeft. Vervolgens wilt u natuurlijk ook dat de kwaliteit van het schilderwerk uitstekend is. Professionaliteit tegenover een scherpe en eerlijk tarief. Daarbij wilt u ook dat het schilderwerk op de juiste manier wordt aangepakt. Bovendien vindt u het belangrijk dat een schilder in Leiden werkt met A-verfmerken en ander hoogwaardig materiaal en gereedschap. Dat de duurzaamheid van het schilderwerk aanzienlijk verhoogt.

Nergens omkijken naar 

Ook niet onbelangrijk is dat u nergens omkijken naar wilt hebben. Geen rommel en niet willen schoonmaken als een schildersbedrijf klaar is met zijn werk. Gewoon een schilder die de hele klus tot in de puntjes verzorgd. Een schilder die zijn afval meeneemt en de klus netjes oplevert.

Daarbij wilt u een schilder in Leiden waar u garantie krijgt indien dit nodig mocht zijn. Een schildersbedrijf die eerlijk en volledig transparant is naar u als klant. Zodat u niet voor verassingen komt te staan. Als extra bijkomstigheid profiteren van winterkorting door het inhuren van onze winterschilder. Tot slot, hecht u veel waarde aan goede service van een schilder in Leiden. Zowel voor, tijdens en na het schilderwerk. 

Dat is JACE Schilderwerken. De schilder in Leiden waar u naar op zoek bent.

JACE Schilderwerken staat voor Heldere communicatie Duidelijke afspraken Uitstekende kwaliteit    

Waarom kiezen voor ons schildersbedrijf in Leiden?

JACE Schilderwerken is een ambitieus schildersbedrijf in Leiden en omgeving. Wij staan vooral bekend om onze professionele houding, kwaliteit en fijne samenwerking. Daarnaast staat bij ons de klant centraal. JACE Schilderwerken is dankbaar voor zijn klanten en hechten veel waarde aan het opbouwen van langdurige klantrelaties. Wij zetten net dat stapje extra voor onze klant wat andere schildersbedrijven niet doen. Wij vinden het belangrijk dat onze klant tevreden is over onze werkzaamheden, maar wij vinden het nog belangrijker om onze klant te voorzien van een fijne ervaring met ons schildersbedrijf in Leiden. JACE Schilderwerken is pas tevreden als wij onze klant de volgende keer weer mogen helpen met nieuw schilderwerk.

Als schilder in Leiden kunnen wij u helpen bij vrijwel alle soorten schilderwerk. Daarnaast kunnen wij helpen met behangen zoals renovlies behang, klein onderhoud zoals glaslatten vervangen of glaszetten. Maar ook voor vloercoating en kleuradvies zit u bij ons schilderbedrijf in Leiden aan het juiste adres.

Alles onder één dak

Ook hebben wij nauwe samenwerkingsverbanden met meerdere bouwbedrijven. Dit maakt het makkelijk want wij kunnen andere bedrijven aan u adviseren als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een goed stucbedrijf of timmerman in Leiden. Wij willen onze klanten graag voorzien van gemak en daarom profiteert de klant bij ons van meerdere diensten onder één dak.

Kortom, bij JACE Schilderwerken geniet u als klant van de volgende voordelen:

 • Vakmannen die de tijd nemen voor uitstekend schilderwerk;
 • Een schildersbedrijf in Leiden die met u meedenkt en u graag adviseert;
 • Schilders die uitsluitend werken met hoogwaardig materiaal, wat de duurzaamheid van het schilderwerk ten goede komt;
 • Een schildersbedrijf die pas tevreden is wanneer u tevreden bent en ons de volgende keer weer inschakelt;
 • Een betrouwbare partij die u voorziet van gemak en u volledig ontlast van de klus;
 • Een schildersbedrijf die waarde hecht aan wederzijds vertrouwen en respect;
 • Schildersbedrijven in Leiden die staan voor afspraak = afspraak;
 • Een schildersbedrijf die heldere communicatie hoog in het vaandel heeft staan;
 • Schilders in Leiden die werken volgens een nette en gestructureerde werkwijze.

Buitenschilderwerk Leiden

Onze buitenschilder in Leiden zorgt ervoor dat de voorkant van uw woning weer netjes wordt geschilderd!

Buitenschilderwerk is noodzakelijk voor het onderhouden van uw woning. Bij JACE Schilderwerken weet u zeker dat het schilder- en onderhoudswerk op de juiste manier wordt uitgevoerd. Waardoor u profiteert van een zo lang mogelijke levensduur van het buitenschilderwerk.

Buitenschilderwerk heeft vaker onderhoud nodig dan binnenschilderwerk. Dit komt door de invloed van het weer. Voornamelijk regen en zon zijn niet bevorderlijk voor uw schilderwerk. Daarnaast zijn er ook andere factoren die een rol spelen. Het is daarom lastig vaststellen wat de levensduur van uw buitenschilderwerk in Leiden is. En om de hoeveel jaar geschilderd moet worden. Normaalgesproken kunt u gemiddeld 5 jaar vooruit. Soms langer en soms korter. Daarbij speelt een professionele werkwijze in combinatie met hoogwaardig materiaal een relevante rol. Onze buiten schilder in Leiden is hiervoor de aangewezen partij. Wij besteden veel tijd aan de voorbereidende werkzaamheden en controleren daarnaast zorgvuldig op houtrot. Zodat u zeker bent van goed onderhoud en in de toekomst niet voor verassingen komt te staan.

Wanneer moet u dan buiten laten schilderen?

Wanneer u buiten moet schilderen herkent u aan de volgende kenmerken:

 • Scheuren en barsten in de verf;
 • De verflaag die verkleurd;
 • Afbladderende verflaag;
 • Houtrot en andere beschadigingen.

Heeft u last van één van deze kenmerken? Wacht niet langer en vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. JACE Schilderwerken komt graag bij u langs om het schilderwerk te bekijken en te beoordelen. Vervolgens maken wij een op maat gemaakte offerte. Zonder verplichtingen en kosten.

Direct wat vragen?

WhatsApp ons en krijg snel antwoord op je vraag.
Nette werkwijze schilder Leiden

JACE Schilderwerken direct inschakelen?

Binnen schilder Leiden

Een binnen schilder in Leiden kunt u voor verschillend schilderwerk inhuren. Denk hierbij aan:

 • Muren sauzen
 • Plafonds sauzen
 • Binnendeuren laten schilderen
 • Kozijnen laten schilderen
 • Renovlies behang overschilderen

JACE Schilderwerken wordt vaak ingehuurd als binnenschilder in Leiden. Bijvoorbeeld voor plafonds sauzen in Leiden. Wij horen vaak dat onze klanten zelf een poging wagen om bijvoorbeeld hun plafond of muren te sauzen. Helaas, pakt dit vaak niet uit zoals verwacht. Vooral het sauzen van plafonds is intensief werk en vraagt om een vakman. Het zelf proberen resulteert vaak in strepen en banen in het schilderwerk. Erg zonde! Daarom raden wij aan om te kiezen voor een schildersbedrijf. Zodat u zeker bent van mooi en strak schilderwerk.

Plafond sauzen door JACE Schilderwerken
Winterschilder Leiden

JACE Schilderwerken schakelt u voordelig in, in de wintermaanden voor al uw binnenschilderwerk in Leiden. Dat komt omdat de winterperiode vaak ongunstig is voor buitenschilderwerk. Daarom plannen wij zoveel mogelijk binnenschilderwerk in de periode van november tot en met maart. Heeft u een winterschilder in Leiden nodig aankomende winterperiode? Neem dan alvast contact op om uw plek vast te leggen. Zodat u zekerweten profiteert van korting tegen dezelfde kwaliteit als dat u gewend bent van JACE Schilderwerken.

De volgende voorwaarden gelden voor het inhuren van onze winterschilder Leiden:

 • Geldig voor binnenschilderwerk in de maanden november t/m maart
 • Geldig voor schilderwerk dat minimaal twee dagen in beslag neemt
 • Korting wordt enkel over de arbeidsuren toegepast.

Neem contact op voor meer informatie. Let op want vol=vol!

Onze werkwijze

Hieronder geven wij u graag een korte uitleg over onze werkwijze. 

Wanneer u een vrijblijvende offerte wilt van JACE Schilderwerken, komen wij persoonlijk langs om de klus te bekijken. Zodat wij precies zien wat er moet gebeuren en de huidige staat van het binnenschilderwerk kunnen beoordelen. Daarnaast luisteren wij naar uw wensen en denken wij graag met u mee.

Wanneer wij bij u langs zijn geweest om de klus op te nemen, gaan wij aan de slag met het maken van een offerte. Geheel op maat en uiteraard vrijblijvend. Meestal ontvangt u binnen twee werkdagen een op maat gemaakte offerte met daarop de totaalprijs van het binnenschilderwerk en/of andere diensten.

Wanneer u akkoord gaat met ons aanbod zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de klus in te plannen. Natuurlijk hebben we hier al over gesproken tijdens de opname, maar nu plannen we een definitieve datum. Zodat u weet waar u aan toe bent. 

JACE Schilderwerken komt bij u langs op de afgesproken datum. Allereerst zorgen wij ervoor dat onze werkruimte wordt beschermd tegen verfspatten, stof en ander vuil. Dit doen wij bijvoorbeeld door al uw meubilair af te dekken evenals uw vloer. Vervolgens gaan wij aan de slag met de hoofdwerkzaamheden. Mocht er onvoorzien iets veranderen zoals meer of minder werk nodig zijn, dan overleggen wij dit samen.

Als alle afgesproken werkzaamheden klaar zijn, gaan wij aan de slag met de afwerking. Vervolgens maken wij onze werkplek schoon en ruimen alles op. Wij nemen ons afval mee. Wij laten alles netjes achter en u heeft nergens omkijken naar.

Als alles is gedaan, lopen wij samen met u alles na. Wij brengen u op de hoogte van bepaalde zaken waar u wellicht rekening mee dient te houden gedurende periode. Als u tevreden bent, ronden wij de klus af. En hopen wij u natuurlijk in de toekomst terug te zien bij JACE Schilderwerken.

Renovlies behang Leiden

Zoekt u een renovlies behanger in Leiden of omgeving? Dan is JACE Schilderwerken de juiste partij. Wij kunnen uw wanden voorzien van renovlies behang en vervolgens direct overschilderen indien u dat wenst.

Renovlies behang in Leiden wordt vaak toegepast voor nieuwbouwwoningen in plaats van stucwerk. Renovlies behang is een goedkopere optie en kent meerdere voordelen. Namelijk: een naadloze en strakke wandafwerking, verkleint vorming van zichtbare scheuren en oneffenheden. Daarnaast kan renovlies behang snel worden aangebracht en is het behang kras- en stootvast. Wilt u meer informatie over renovlies voor uw woning in Leiden? JACE Schilderwerken adviseert u graag.

Houtrotreparatie Leiden

Houtrot is al vervelend genoeg. Nog vervelender is als u het te laat opmerkt en de schade onherstelbaar is. In dit geval moeten de kozijnen worden vernieuwd. Hoge kosten waar niemand op zit te wachten.

Als u JACE Schilderwerken inschakelt controleren wij het houtwerk grondig op houtrot. Mocht JACE Schilderwerken houtrot constateren, dan kijken wij altijd naar de voordeligste optie. Vaak is dit een houtrotreparatie, waarbij wij het rotte gedeelte verwijderen en opvullen. Denkt u dat u last heeft van houtrot? Wacht dan niet te lang en laat dit tijdig herstellen om onnodige kosten in de toekomst te besparen.

U kunt houtrot herkennen aan de volgende kenmerken:

 • Het hout voelt zacht en flexibel aan
 • Barstjes in het schilderwerk
 • Vaak in de hoeken van een kozijn

Houtrot is niet altijd direct zichtbaar. Twijfelt u? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om te kijken of u een houtrotreparatie in Leiden nodig heeft.

Glaszetter Leiden

Onze diensten als glaszetter in Leiden worden vaak gebruikt wanneer iemand ruitschade heeft of een woning wil voorzien van dubbelglas. Ook voor verzekeringswerk kunt u JACE Schilderwerken inschakelen. Glaszetten is een vak apart en een klus wat professioneel moet gebeuren.

JACE Schilderwerken komt altijd vrijblijvend bij u langs om de afmetingen op te nemen en een offerte op te stellen. Heeft u vragen over glaszetten? Stel ze gerust, wij denken graag met u mee.

Daarom kiest u voor JACE Schilderwerken:

Betrouwbaar & kwaliteit

Wij hechten veel waarde aan vertrouwen en eerlijkheid. Dit ziet u terug in de kwaliteit van onze diensten en service.

uitstekend resultaat

Wij hebben graag eer voor ons werk en nemen graag de tijd. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Nette werkwijze

Wij werken netjes voor, tijdens en na de klus. Bij ons heeft u nergens omkijken naar. 

Alles onder 1 dak

JACE Schilderwerken heeft een breed dienstenaanbod. Daarnaast werken wij samen met andere professionals die ons helpen als het niet binnen onze expertise valt.

Duidelijke afspraken

Bij ons weet u precies waar u aan toe bent. Bij ons heeft u geen last van onduidelijkheden of het niet nakomen van afspraken.  

Eerlijk & deskundig advies

Wij streven altijd naar een duurzaam resultaat op lange termijn. Ons advies sluit hier volledig op aan. Zelfs als wij niet de juiste partij zijn voor u. 

Onze schilder in Leiden inschakelen?

Als schilder in Leiden hebben wij een uitlopend dienstenaanbod en er is van alles mogelijk. Elke klus is uniek. Heeft u vragen of wilt u advies? JACE Schilderwerken denkt graag met u mee. Liever direct een persoonlijk bezoek in plannen? Vul dan ons offerteformulier op de website in of neem persoonlijk contact op door te bellen naar 06 15588719. Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp of mail: info@jaceschilderwerken.nl. Net wat u het beste schikt. Wij reageren doorgaans binnen 24 uur op werkdagen.

Wij kijken uit naar onze samenwerking.

×