Winterschilder

Winterschilder in Zoetermeer en omstreken

JACE Schilderwerken inhuren in de winterperiode? Dan profiteert u van korting op uw binnenschilderwerk. Als winterschilder in Zoetermeer en omstreken komen wij graag schilderen vanaf november tot en met maart. In deze maanden hebben schildersbedrijven het over het algemeen rustiger vanwege het winterse weer. Om deze gaten te vullen bieden veel bedrijven, waaronder JACE Schilderwerken zich aan als winterschilder.

Wanneer u ons inhuurt als winterschilder in Zoetermeer en omgeving ontvangt u 10% korting op arbeidskosten. Uiteraard tegen dezelfde kwaliteit die u van ons gewend bent. De winterschilder voert dezelfde werkzaamheden uit als een binnen schilder buiten de winterperiode.

De voorwaarden voor een winterschilder

Wilt u profiteren van korting op uw binnenschilderwerk? Plan dan alvast uw schilderwerk in voor de wintermaanden. U profiteert van onze korting als het schilderwerk voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Geldig voor binnenschilderwerk van november t/m maart
  • Geldig bij werkzaamheden voor minimaal twee dagen
  • Korting is niet van toepassing op materiaal

JACE Schilderwerken levert net dat stukje extra waar u naar zoekt. Wij werken naar een uitstekend resultaat via een nette en gestructureerde werkwijze. Wij verzorgen alles tot in de puntjes en zorgen dat u nergens omkijken naar heeft. Dat is wat u kan verwachten van JACE Schilderwerken.

Direct wat vragen?

WhatsApp ons en krijg snel antwoord op je vraag.

JACE Schilderwerken direct inschakelen?

Dezelfde kwaliteit en betrouwbaarheid voor een lagere prijs

Het vinden van een goede winterschilder in Zoetermeer en omstreken, kan ingewikkeld zijn. Hoogstwaarschijnlijk wilt u een schildersbedrijf inschakelen die zijn afspraken nakomt, netjes te werk gaat en die verstand heeft van het vak. JACE Schilderwerken staat voor vertrouwen en kwalitatief schilderwerk. Wij werken uitsluitend met hoogwaardig materiaal maar besteden ook voldoende tijd aan de voorbewerking van uw schilderwerk. Een goed voorbewerkte ondergrond is namelijk essentieel om kwalitatief schilderwerk te kunnen leveren. Wanneer dit niet het geval is, zal zelfs de beste verf geen duurzaam resultaat opleveren. De winterschilder schakelt u in voor al uw binnenschilderwerk!

JACE Schilderwerken staat voor Heldere communicatie Duidelijke afspraken Uitstekende kwaliteit    

Onze werkwijze

Wanneer u besluit JACE Schilderwerken in te schakelen als winterschilder, kunt u een systematische aanpak van ons verwachten. Wij vinden gemaakte afspraken en onderlinge communicatie een belangrijk punt binnen ons bedrijf. Door onze vakkennis kunnen wij u helpen bij het uitsluiten van eventuele twijfels en vragen. Wij geven u eerlijk en deskundig advies, zodat het mooiste en duurzaamste resultaat gerealiseerd wordt!

Wanneer u een vrijblijvende offerte wilt van JACE Schilderwerken, komen wij persoonlijk langs om de klus te bekijken. Zodat wij precies zien wat er moet gebeuren en de huidige staat van het schilderwerk of ander object kunnen beoordelen. Daarnaast luisteren wij naar uw wensen en denken wij graag met u mee.

Wanneer wij bij u langs zijn geweest om de klus op te nemen, gaan wij aan de slag met het maken van een offerte. Geheel op maat en uiteraard vrijblijvend. Meestal ontvangt u binnen twee werkdagen een op maat gemaakte offerte met daarop de totaalprijs van het schilderwerk en/of andere diensten.

Wanneer u akkoord gaat met ons aanbod zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de klus in te plannen. Natuurlijk hebben we hier al over gesproken tijdens de opname, maar nu plannen we een definitieve datum. Zodat u weet waar u aan toe bent. 

JACE Schilderwerken komt bij u langs op de afgesproken datum. Allereerst zorgen wij ervoor dat onze werkruimte wordt beschermd tegen verfspatten, stof en ander vuil. Dit doen wij bijvoorbeeld door al uw meubilair af te dekken evenals uw vloer. Vervolgens gaan wij aan de slag met de hoofdwerkzaamheden. Mocht er onvoorzien iets veranderen, zoals meer of minder werk nodig zijn, dan overleggen wij dit samen.

Als alle afgesproken werkzaamheden klaar zijn, gaan wij aan de slag met de afwerking. Vervolgens maken wij onze werkplek schoon en ruimen alles op. Wij nemen ons afval mee. Wij laten alles netjes achter en u heeft nergens omkijken naar.

Als alles is gedaan, lopen wij samen met u alles na. Wij brengen u op de hoogte van bepaalde zaken waar u wellicht rekening mee dient te houden gedurende periode. Als u tevreden bent, ronden wij de klus af. En hopen wij u natuurlijk in de toekomst terug te zien bij JACE Schilderwerken.

Daarom kiest u voor JACE Schilderwerken:

Betrouwbaar & kwaliteit

Wij hechten veel waarde aan vertrouwen en eerlijkheid. Dit ziet u terug in de kwaliteit van onze diensten en service.

Uitstekend resultaat

Wij hebben graag eer voor ons werk en nemen graag de tijd. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Nette werkwijze

Wij werken netjes voor, tijdens en na de klus. Bij ons heeft u nergens omkijken naar. 

Alles onder 1 dak

JACE Schilderwerken heeft een breed dienstenaanbod. Daarnaast werken wij samen met andere professionals die ons helpen als het niet binnen onze expertise valt.

Duidelijke afspraken

Bij ons weet u precies waar u aan toe bent. Bij ons heeft u geen last van onduidelijkheden of het niet nakomen van afspraken.  

Eerlijk & deskundig advies

Wij streven altijd naar een duurzaam resultaat op lange termijn. Ons advies sluit hier volledig op aan. Zelfs als wij niet de juiste partij zijn voor u. 

JACE Schilderwerken als winterschilder in Zoetermeer en omgeving

Heeft u aanvullende vragen of wilt u direct de winterschilder inplannen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij komen zo spoedig mogelijk bij u langs om de klus te bekijken en een offerte op te maken. Hierdoor weet u meteen waar u aan toe bent en komt u niet voor verassingen te staan in de wintermaanden. Ook voor informatie over houtrotreparaties kunt u bij ons terecht. U kunt telefonisch contact opnemen met 06-15588719, mailen naar info@jaceschilderwerken.nl of direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Op werkdagen nemen wij binnen 24 uur contact met u op voor het plannen van een afspraak. Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp, ideaal om even tussen uw bezigheden alvast wat informatie aan te vragen!

×