Schilder Delft

Schilder in Delft inhuren?

Lastig he? Zoeken naar een schilder in Delft die aan uw wensen voldoet? De grote hoeveelheid schildersbedrijven in Delft maakt het kiezen niet makkelijker. JACE Schilderwerken maakt het makkelijk voor u. Want wij weten als schilder in Delft waar u naar op zoek bent.

Wij weten wat u zoekt in een schildersbedrijf

Allereerst zoekt u een schildersbedrijf die garant staat voor vertrouwen en goede communicatie. Een schilder in Delft die zijn afspraken nakomt. En waar u simpelweg een fijn gevoel bij heeft. Daarnaast is de kwaliteit van het schilderwerk belangrijk. U wilt professionaliteit tegen een scherp tarief. Maar u wilt dat het schilderwerk ook op de juiste professionele werkwijze wordt uitgevoerd en dat daarbij gebruik wordt gemaakt van A-verfmerken en ander hoogwaardig materiaal en gereedschap. Want dat komt de duurzaamheid van het schilderwerk ten goede.

wij bieden gemak

Bovendien wilt u zelf het liefst nergens omkijken naar hebben. Geen fijnstof opzuigen of achtergebleven verfspetters wegpoetsen. Gewoon een schilder in Delft die al zijn afval meeneemt en zijn werkplek weer schoon achterlaat.

Een schilder in Delft die garantie biedt en volledig transparant is naar u als klant. Zodat u niet voor verassingen komt te staan. Tot slot, wenst u prima service van een schildersbedrijf. Zowel voor, tijdens en na de schilderklus.

Dat is JACE Schilderwerken. De schilder in Delft waar u naar op zoek bent.

JACE Schilderwerken staat voor Heldere communicatie Duidelijke afspraken Uitstekende kwaliteit    

Er is zoveel keuze dus waarom kiezen voor ons schildersbedrijf in Delft?

JACE Schilderwerken is een snelgroeiend schildersbedrijf in Delft en omstreken. Wij staan vooral bekend om onze kwaliteiten en fijne samenwerking. Daarnaast staat u als klant centraal bij JACE Schilderwerken. Wij zijn dankbaar voor onze klanten en hechten veel waarde aan onze langdurige klantrelaties. Wij zetten net dat stapje extra voor u wat de meeste bedrijven niet doen. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over onze werkzaamheden, maar wij vinden het nog belangrijker om u te voorzien van een fijne ervaring met ons schildersbedrijf in Delft. Wij zijn pas tevreden als wij u de volgende keer weer mogen helpen met uw schilderwerk.

Als schilder in Delft kunnen wij u helpen bij vrijwel alle soorten schilderwerk. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met behangen, klein onderhoud zoals glaslatten vervangen of glaszetten. Maar ook voor vloercoating en kleuradvies zit u bij JACE Schilderwerken aan het juiste adres.

Bovendien hebben wij nauwe samenwerkingsverbanden met andere bouwbedrijven. Hierdoor kunnen wij andere bedrijven aan u adviseren als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een goed stucbedrijf in Delft of timmerman. Wij willen u graag voorzien in gemak en daarom profiteert u bij ons van alles onder één dak.

Kortom, bij ons geniet u van de volgende voordelen:

 • Vakmannen die de tijd nemen voor uitstekend schilderwerk;
 • Een schildersbedrijf in Delft die met u meedenkt en u graag adviseert;
 • Schilders die uitsluitend werken met hoogwaardig materiaal, wat de duurzaamheid van het schilderwerk ten goede komt;
 • Een schildersbedrijf die pas tevreden is wanneer u tevreden bent en ons de volgende keer weer inschakelt;
 • Een betrouwbare partij die u voorziet van gemak en u volledig ontlast van de klus;
 • Een schildersbedrijf die waarde hecht aan wederzijds vertrouwen en respect;
 • Schildersbedrijven in Delft die staan voor afspraak = afspraak;
 • Een schildersbedrijf die heldere communicatie hoog in het vaandel heeft staan;
 • Schilders in Delft die werken volgens een nette en gestructureerde werkwijze.

Buitenschilderwerk Delft

Onze buitenschilder in Delft zorgt ervoor dat de gevel van uw woning weer netjes wordt! Buitenschilderwerk is noodzakelijk voor het onderhouden van uw woning. Bij JACE Schilderwerken weet u zeker dat het schilder- en onderhoudswerk op de juiste manier wordt uitgevoerd. Waardoor u profiteert van een zo lang mogelijke levensduur van het buitenschilderwerk.

Buitenschilderwerk heeft vaker onderhoud nodig dan binnenschilderwerk. Dit komt door de invloed van het weer. Voornamelijk regen en zon zijn boosdoeners voor uw schilderwerk. Daarnaast spelen ook andere factoren een rol. Het is daarom lastig bepalen om de hoeveel jaar u uw buitenschilderwerk in Delft moet laten schilderen. Normaliter kunt u gemiddeld uitgaan van 5 jaar. Soms is het meer maar vaak ook minder. Daarbij speelt een professionele aanpak in combinatie met hoogwaardig materiaal een belangrijke rol. Onze buiten schilder in Delft is hiervoor de aangewezen partij. Wij besteden veel tijd aan de voorbereiding en controleren zorgvuldig op houtrot. Zodat u zeker bent van goed onderhoud en in de toekomst niet voor verassingen komt te staan.

Wanneer moet u dan buiten laten schilderen?

Wanneer u buiten moet schilderen herkent u aan de volgende kenmerken:

 • Scheuren en barsten in de verf;
 • De verflaag die verkleurd;
 • Afbladderende verflaag;
 • Houtrot en andere beschadigingen.

Heeft u één van deze kenmerken geconstateerd? Wacht niet langer en vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en te beoordelen. Vervolgens maken wij een offerte op maat. Zonder verplichtingen en kosten.

Direct wat vragen?

WhatsApp ons en krijg snel antwoord op je vraag.
Voorbeeld van nette werkwijze door onze Schilder in zoetermeer

JACE Schilderwerken direct inschakelen?

Binnen schilder Delft

Een binnen schilder in Delft kunt u voor verschillend schilderwerk inhuren. Denk hierbij aan:

 • Muren sauzen
 • Plafonds sauzen
 • Binnendeuren laten schilderen
 • Kozijnen laten schilderen
 • Renovlies behang overschilderen

JACE Schilderwerken wordt vaak ingehuurd als binnenschilder in Delft. Bijvoorbeeld voor plafonds sauzen in Delft. Wij horen vaak dat onze klanten zelf geprobeerd hebben om bijvoorbeeld hun plafond te sauzen of de muren. Helaas, pakt dit vaak minder goed uit dan verwacht. Vooral het sauzen van plafonds is een intensieve klus en vraagt om nodige vakkennis. Zelf proberen resulteert vaak in strepen en banen in het schilderwerk. Zonde! Daarom raden wij aan om te kiezen voor een schildersbedrijf. Zodat u kunt genieten van mooi en strak schilderwerk.

Plafond sauzen door JACE Schilderwerken
Winterschilder Delft

JACE Schilderwerken is voordelig in te huren in de winterperiode voor al uw binnenschilderwerk in Delft. Omdat de winterperiode vaak ongunstig is voor buitenschilderwerk, plannen wij zoveel mogelijk binnenschilderwerk in de periode van november tot en met maart. Heeft u een winterschilder in Delft nodig aankomende winterperiode? Neem dan alvast contact op om uw plek vast te leggen. Zodat u zeker bent van hoge kortingen tegen dezelfde kwaliteit als dat u gewend bent van JACE Schilderwerken.

De volgende voorwaarden gelden voor het inhuren van onze winterschilder Delft:

 • Geldig voor binnenschilderwerk in de maanden november t/m maart
 • Geldig voor schilderwerk dat minimaal twee dagen in beslag neemt
 • Korting wordt enkel over de arbeidsuren toegepast.

Neem contact op voor meer informatie. Let op want vol=vol!

Onze werkwijze

Hieronder geven wij u graag een korte uitleg over onze werkwijze. 

Wanneer u een vrijblijvende offerte wilt van JACE Schilderwerken, komen wij persoonlijk langs om de klus te bekijken. Zodat wij precies zien wat er moet gebeuren en de huidige staat van het binnenschilderwerk kunnen beoordelen. Daarnaast luisteren wij naar uw wensen en denken wij graag met u mee.

Wanneer wij bij u langs zijn geweest om de klus op te nemen, gaan wij aan de slag met het maken van een offerte. Geheel op maat en uiteraard vrijblijvend. Meestal ontvangt u binnen twee werkdagen een op maat gemaakte offerte met daarop de totaalprijs van het binnenschilderwerk en/of andere diensten.

Wanneer u akkoord gaat met ons aanbod zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de klus in te plannen. Natuurlijk hebben we hier al over gesproken tijdens de opname, maar nu plannen we een definitieve datum. Zodat u weet waar u aan toe bent. 

JACE Schilderwerken komt bij u langs op de afgesproken datum. Allereerst zorgen wij ervoor dat onze werkruimte wordt beschermd tegen verfspatten, stof en ander vuil. Dit doen wij bijvoorbeeld door al uw meubilair af te dekken evenals uw vloer. Vervolgens gaan wij aan de slag met de hoofdwerkzaamheden. Mocht er onvoorzien iets veranderen zoals meer of minder werk nodig zijn, dan overleggen wij dit samen.

Als alle afgesproken werkzaamheden klaar zijn, gaan wij aan de slag met de afwerking. Vervolgens maken wij onze werkplek schoon en ruimen alles op. Wij nemen ons afval mee. Wij laten alles netjes achter en u heeft nergens omkijken naar.

Als alles is gedaan, lopen wij samen met u alles na. Wij brengen u op de hoogte van bepaalde zaken waar u wellicht rekening mee dient te houden gedurende periode. Als u tevreden bent, ronden wij de klus af. En hopen wij u natuurlijk in de toekomst terug te zien bij JACE Schilderwerken.

Renovlies behang Delft

Zoekt u een renovlies behanger in Delft of omgeving? Dan is JACE Schilderwerken de juiste partij. Wij kunnen uw wanden voorzien van renovlies behang en vervolgens direct overschilderen indien gewenst.

Renovlies behang in Delft wordt vaak toegepast voor nieuwbouwwoningen in plaats van stucwerk. Renovlies behang is een voordeligere optie en kent veel voordelen. Het zorgt onder andere voor een naadloze en strakke wandafwerking, verkleint de vorming van zichtbare scheuren en oneffenheden. Daarnaast kan renovlies behang snel worden aangebracht en is kras- en stootvast. Wilt u meer informatie over renovlies voor uw woning in Delft? JACE Schilderwerken denkt graag met u mee.

Houtrotreparatie Delft

Houtrot is al vervelend genoeg. Nog vervelender is als u het te laat opmerkt en de schade onherstelbaar is. In dit geval moeten de kozijnen worden vernieuwd. Hoge kosten waar niemand op zit te wachten.

Als u JACE Schilderwerken inschakelt controleren wij het houtwerk grondig op houtrot. Mocht JACE Schilderwerken houtrot constateren, dan kijken wij altijd naar de voordeligste optie. Vaak is dit een houtrotreparatie, waarbij wij het rotte gedeelte verwijderen en opvullen. Denkt u dat u last heeft van houtrot? Wacht dan niet te lang en laat dit tijdig herstellen om onnodige kosten in de toekomst te besparen.

U kunt houtrot herkennen aan de volgende kenmerken:

 • Het hout voelt zacht en flexibel aan
 • Barstjes in het schilderwerk
 • Vaak in de hoeken van een kozijn

Houtrot is niet altijd direct zichtbaar. Twijfelt u? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om te kijken of u een houtrotreparatie in Delft nodig heeft.

Glaszetter Delft

Onze diensten als glaszetter in Delft worden vaak ingeschakeld wanneer iemand ruitschade heeft of een woning wil voorzien van isolatieglas. Ook voor verzekeringswerk kunt u ons inschakelen. Glaszetten is een vak apart en een klus wat professioneel dient te gebeuren.

JACE Schilderwerken komt altijd vrijblijvend bij u langs om de afmetingen op te nemen en een offerte op te stellen. Heeft u vragen over glaszetten? Stel ze gerust, wij adviseren u graag.

Daarom kiest u voor JACE Schilderwerken:

Betrouwbaar & kwaliteit

Wij hechten veel waarde aan vertrouwen en eerlijkheid. Dit ziet u terug in de kwaliteit van onze diensten en service.

uitstekend resultaat

Wij hebben graag eer voor ons werk en nemen graag de tijd. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Nette werkwijze

Wij werken netjes voor, tijdens en na de klus. Bij ons heeft u nergens omkijken naar. 

Alles onder 1 dak

JACE Schilderwerken heeft een breed dienstenaanbod. Daarnaast werken wij samen met andere professionals die ons helpen als het niet binnen onze expertise valt.

Duidelijke afspraken

Bij ons weet u precies waar u aan toe bent. Bij ons heeft u geen last van onduidelijkheden of het niet nakomen van afspraken.  

Eerlijk & deskundig advies

Wij streven altijd naar een duurzaam resultaat op lange termijn. Ons advies sluit hier volledig op aan. Zelfs als wij niet de juiste partij zijn voor u. 

Onze schilder in Delft inschakelen?

Als schilder in Delft hebben wij een uitlopend dienstenaanbod en er is van alles mogelijk. Elke klus is uniek. Heeft u vragen of wilt u advies? JACE Schilderwerken denkt graag met u mee. Liever direct een persoonlijk bezoek in plannen? Vul dan ons offerteformulier op de website in of neem persoonlijk contact op door te bellen naar 06 15588719. Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp of mail: info@jaceschilderwerken.nl. Net wat u het beste schikt. Wij reageren doorgaans binnen 24 uur op werkdagen.

Wij kijken uit naar onze samenwerking.

×