Schildersbedrijf in Zoetermeer en omgeving

Voor vakmanschap en het beste eindresultaat in schilderwerk, kies je
JACE Schilderwerken

Afgeronde projecten
0 +
Jaar ervaring
0

Inzetbaar voor:

Wij leveren net dat stukje extra waar je naar op zoek bent

Diensten

Als je op zoek bent naar een schildersbedrijf in Zoetermeer, dan ben je bij JACE Schilderwerken aan het juiste adres. We voeren regelmatig opdrachten uit voor de particuliere sector, maar zijn ook beschikbaar voor zakelijke opdrachtgevers, waaronder bedrijfspanden, Vereniging van Eigenaren, verzekeringswerk, zorginstellingen en monumentale panden.

Als je kiest voor JACE Schilderwerken, kies je voor echt vakmanschap. We streven naar het behalen van het mooiste en meest duurzame resultaat in al onze projecten. Dit realiseren we door middel van een nette en gestructureerde werkwijze. We laten alles weer keurig achter, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over stof en rommel. Ons team neemt al het afval netjes mee! Het enige wat je hoeft te doen, is genieten van je fris geschilderde interieur of exterieur.

Als binnenschilder in Zoetermeer verzorgen wij schilderwerk naar jouw wens. Wil je bijvoorbeeld dat wij uw kozijnen schilderen, de trap schilderen of een plafond witten? Wij werken netjes en beschermen uw inboedel tegen verfspetters en maken alles weer stofvrij.

Buitenschilderwerk is belangrijk om te onderhouden en tevens het eerste aanzicht van je woning. Wil je bijvoorbeeld de kozijnen schilderen buiten? Of een houten deur schilderen? JACE Schilderwerken voorziet je woning van nodig onderhoud zodat je woning en weer mooi bijstaat.

Renovlies is dé perfecte oplossing als je op zoek bent naar een oplossing om je wanden netjes, naadloos en strak af te werken.

Renovlies is tijdbesparend en kost minder dan alle wanden laten stucen. Daarnaast is dit een ideale oplossing voor nieuwbouwoningen, aangezien de muren nog uitzetten en er geen scheuren te zien zijn in tegenstelling bij stucwerk. 

Daarnaast kun je gebruik maken van onze complete service: Renovlies behang laten aanbrengen en vervolgens een frisse laag Schilderwerk – achter elkaar gepland. 

We hebben op korte termijn beperkt plek, dus heb je binnenkort onze hulp nodig? Vraag hiervoor dan alvast een vrijblijvende offerte aan.

Heb je houtrot geconstateerd? Dan is een houtrotreparatie van groot belang om verdere beschadiging te voorkomen en onnodige hoge kosten te besparen. JACE Schilderwerken is gespecialiseerd in houtrotreparaties. Twijfel je of het om houtrot gaat? Wij zoeken het voor je uit.

JACE Schilderwerk helpt verder bij klein onderhoud en klein timmerwerk! Wil je bijvoorbeeld glaslatten vervangen of kozijn schade herstellen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Daarom kies je voor
JACE Schilderwerken

Deze zekerheden mag je verwachten op het moment dat je JACE Schilderwerken inschakelt.

Onze schilders zijn allemaal gediplomeerd en beschikken over de juiste kennis om tot een duurzaam eindresultaat te komen.

Kwaliteit en vakmanschap staat bij ons voorop en zijn termen die veel van onze klanten benadrukken. Bekijk gerust de reviews.

Wanneer je voor JACE Schilderwerken kiest ben je verzekerd van een schilder die netjes werkt maar ook na de werkzaamheden weer alles netjes achterlaat. Je blijft niet achter met fijnstof, verfspetters of andere rommel. Daarnaast wordt tijdens het werken alles netjes afgeplakt, zodat er geen verfspetters op de grond of meubels komen.

Je krijgt altijd eerlijk advies. Bijvoorbeeld: stel dat het houtwerk rot is, raden we eerst aan om dit te vervangen en denken we mee met de voordeligste en meest duurzame oplossing.  

Bij JACE Schilderwerken kun je rekenen op duidelijke communicatie maar ook heldere afspraken. Wij vinden het belangrijk dat beide partijen afgesproken beloftes nakomen. 

schildersbedrijf zoetermeer

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor je woning, een bedrijfspand of andere organisatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

werkgebied

Wij zijn gevestigd in Zoetermeer en werken in en rondom de volgende plaatsen:

Woont u in de buurt van deze steden? Neem vooral even contact op. Grote kans dat wij ook bij u kunnen schilderen. 

Wat anderen zeggen over JACE Schilderwerken op Google

Projecten

Een kleine greep uit ons schilderwerk in Zoetermeer

JACE Schilderwerken, steeds meer een begrip in Zoetermeer

“Net dat stapje extra zetten. Dat is wat wij elke dag doen in onze werkzaamheden maar ook in onze service naar onze klanten. Ik geloof dat dit de kracht is van JACE Schilderwerken en bijdraagt aan vrijwel altijd tevreden klanten en opdrachtgevers.” – Sarino Kieca
Eigenaar JACE Schilderwerken

JACE Schilderwerken is een snelgroeiend schildersbedrijf in Zoetermeer. Sinds de oprichting in 2021 is het bedrijf snel gegroeid en hebben we veel projecten succesvol mogen afronden.

Benieuwd naar onze diensten voor jouw project? Neem gerust contact op. We komen vrijblijvend bij je langs om het werk op te nemen en je ontvangt daarna een vrijblijvende offerte.

Vraag direct een offerte aan

Verzeker snel je plek in onze agenda als je binnenkort een schildersbedrijf in Zoetermeer of omstreken nodig hebt!

×