Kleuradvies

Kleuradvies verf in Zoetermeer en omgeving

Kleur creëert een bepaalde sfeer in uw woning. JACE Schilderwerken krijgt veel vragen over kleuradvies voor verf. Veel mensen vinden het lastig om de juiste kleuren te kiezen evenals het combineren van bepaalde kleuren. Daarnaast is het ook een kwestie van persoonlijke smaak. JACE Schilderwerken helpt u graag bij advies over het kiezen van de juiste kleuren verf. Om de juiste keuze te maken, die tevens past bij uw smaak en interieur, kunt u rekening houden met een aantal punten:

  • De oppervlakte van de wand. Over het algemeen worden op grote oppervlaktes, rustige kleuren toegepast.
  • De glansgraad van de verf. Een hoogglanskleur oogt drukker ten opzichte van een matte kleur. Kies voor satijnglans als u een middenweg wilt kiezen in beiden uitersten.
  • Lichtinval in de woning. Het is belangrijk om rekening te houden met de hoeveelheid daglicht in uw kamer. Heeft u weinig daglicht in een kamer? Dan kunt u het beste kiezen voor een lichtere kleur verf.

De juiste kleur kiezen

JACE Schilderwerken helpt u graag persoonlijk met het geven van kleuradvies voor uw woning. Er zijn een tal van mogelijkheden als het gaat om kleurcombinaties. Heeft u de voorkeur voor lichte kleuren of donkere kleuren? Gezamenlijk zoeken wij de juiste kleur verf voor uw woning, waarbij uw interieur volledig tot zijn recht komt. Vervolgens zal JACE Schilderwerken de gewenste kleuren op de wanden of objecten schilderen en kunt u genieten van het eindresultaat!

Onze zekerheden

Wacht niet langer, stel direct uw vraag!

Stuur ons een WhatsApp. Vrijblijvend en vrijwel direct antwoord.

Kwaliteit staat voorop

Het vinden van een goede schilder in Zoetermeer en omstreken, kan ingewikkeld zijn. Hoogstwaarschijnlijk wilt u een schildersbedrijf inschakelen die zijn afspraken nakomt, netjes te werk gaat en die verstand heeft van het vak. JACE Schilderwerken staat voor vertrouwen en kwalitatief binnenschilderwerk en buitenschilderwerk. Wij werken uitsluitend met hoogwaardig materiaal maar besteden ook voldoende tijd aan de voorbewerking van uw schilderwerk. Een goed voorbewerkte ondergrond is namelijk essentieel om kwalitatief schilderwerk te kunnen leveren. Wanneer dit niet het geval is, zal zelfs de beste verf geen duurzaam resultaat opleveren.

JACE Schilderwerken staat voor Heldere communicatie Duidelijke afspraken Uitstekende kwaliteit    

Onze werkwijze

Wanneer u besluit JACE Schilderwerken in te schakelen voor uw schilderwerk, kunt u een systematische aanpak van ons verwachten. Wij vinden gemaakte afspraken en onderlinge communicatie een belangrijk punt binnen ons bedrijf. Door onze vakkennis kunnen wij u helpen bij het uitsluiten van eventuele twijfels en vragen. Wij geven u eerlijk en deskundig advies, zodat het mooiste en duurzaamste resultaat gerealiseerd wordt!

Wanneer u een vrijblijvende offerte wilt van JACE Schilderwerken, komen wij persoonlijk langs om de klus te bekijken. Zodat wij precies zien wat er moet gebeuren en de huidige staat van het schilderwerk of ander object kunnen beoordelen. Daarnaast luisteren wij naar uw wensen en denken wij graag met u mee.

Wanneer wij bij u langs zijn geweest om de klus op te nemen, gaan wij aan de slag met het maken van een offerte. Geheel op maat en uiteraard vrijblijvend. Meestal ontvangt u binnen twee werkdagen een op maat gemaakte offerte met daarop de totaalprijs van het schilderwerk en/of andere diensten.

Wanneer u akkoord gaat met ons aanbod zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de klus in te plannen. Natuurlijk hebben we hier al over gesproken tijdens de opname, maar nu plannen we een definitieve datum. Zodat u weet waar u aan toe bent. 

JACE Schilderwerken komt bij u langs op de afgesproken datum. Allereerst zorgen wij ervoor dat onze werkruimte wordt beschermd tegen verfspatten, stof en ander vuil. Dit doen wij bijvoorbeeld door al uw meubilair af te dekken evenals uw vloer. Vervolgens gaan wij aan de slag met de hoofdwerkzaamheden. Mocht er onvoorzien iets veranderen, zoals meer of minder werk nodig zijn, dan overleggen wij dit samen.

Als alle afgesproken werkzaamheden klaar zijn, gaan wij aan de slag met de afwerking. Vervolgens maken wij onze werkplek schoon en ruimen alles op. Wij nemen ons afval mee. Wij laten alles netjes achter en u heeft nergens omkijken naar.

Als alles is gedaan, lopen wij samen met u alles na. Wij brengen u op de hoogte van bepaalde zaken waar u wellicht rekening mee dient te houden gedurende periode. Als u tevreden bent, ronden wij de klus af. En hopen wij u natuurlijk in de toekomst terug te zien bij JACE Schilderwerken.

Daarom kiest u voor JACE Schilderwerken:

Betrouwbaar & kwaliteit

Wij hechten veel waarde aan vertrouwen en eerlijkheid. Dit ziet u terug in de kwaliteit van onze diensten en service.

Uitstekend resultaat

Wij hebben graag eer voor ons werk en nemen graag de tijd. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Nette werkwijze

Wij werken netjes voor, tijdens en na de klus. Bij ons heeft u nergens omkijken naar. 

Alles onder 1 dak

JACE Schilderwerken heeft een breed dienstenaanbod. Daarnaast werken wij samen met andere professionals die ons helpen als het niet binnen onze expertise valt.

Duidelijke afspraken

Bij ons weet u precies waar u aan toe bent. Bij ons heeft u geen last van onduidelijkheden of het niet nakomen van afspraken.  

Eerlijk & deskundig advies

Wij streven altijd naar een duurzaam resultaat op lange termijn. Ons advies sluit hier volledig op aan. Zelfs als wij niet de juiste partij zijn voor u. 

Ons inschakelen voor kleuradvies in verf en schilderwerk?

JACE Schilderwerken helpt u graag op weg bij twijfel over het kiezen van de juiste kleur verf. Neem contact op via de mail: info@jaceschilderwerken.nl of bel/WhatsApp naar 06-15588719. Natuurlijk kan u ook direct ons online vrijblijvende offerteformulier invullen. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact op.

×