Een schilder in Delfgauw die aan uw verwachting voldoet

Dan zit u goed bij JACE Schilderwerken, uw schildersbedrijf in Delfgauw. Wij geloven in de kracht van kwalitatief schilderwerk en wij staan garant voor betrouwbaarheid, duidelijke afspraken en heldere communicatie.

Dus zoekt u:

Neem dan contact op met JACE Schilderwerken. Telefonisch denken wij graag met u mee en mocht u geïnteresseerd zijn komen wij graag vrijblijvend bij u langs om de werkzaamheden te bekijken. Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Zonder titel (1080 x 1080 px)

Wij leveren net dat stukje extra waar u naar op zoek bent

Onze diensten

JACE Schilderwerken voert als schilder in Delfgauw regelmatig opdrachten uit voor de particuliere sector. Maar is ook beschikbaar voor zakelijke opdrachtgevers zoals bedrijfspanden, Vereniging van Eigenaren, verzekeringswerk, zorginstellingen en monumentale panden.

Kiest u voor JACE Schilderwerken, dan kiest u voor echt vakmanschap.

Het behalen van het mooiste en duurzaamste resultaat staat voorop. Dit doen wij via een nette en gestructureerde werkwijze. Wij laten alles weer netjes achter, zodat u nergens omkijken naar heeft. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over stof en rommel. Wij nemen ons afval netjes mee! En laten u vooral genieten van uw frisse binnen- of buitenschilderwerk.

Als binnenschilder in Delfgauw verzorgen wij schilderwerk naar uw wens. Wilt u bijvoorbeeld dat wij uw kozijnen schilderen, de trap schilderen of een plafond witten? Wij werken netjes en beschermen uw inboedel tegen verfspetters en maken alles weer stofvrij.

Buitenschilderwerk is belangrijk om te onderhouden en tevens het eerste aanzicht van uw woning. Wilt u bijvoorbeeld uw kozijnen schilderen buiten? Of uw houten deur schilderen? JACE Schilderwerken voorziet uw woning van nodig onderhoud zodat uw huis en weer mooi bijstaat.

Wilt u een andere sfeer creëren in uw woonkamer? Behang is daar een prima oplossing voor! Liever gebruikt maken van glasvliesbehang? JACE Schilderwerken denkt graag mee over de mogelijkheden.

Heeft u houtrot geconstateerd? Dan is een houtrotreparatie van groot belang om verdere beschadiging te voorkomen en onnodige hoge kosten te besparen. JACE Schilderwerken is gespecialiseerd in houtrotreparaties. Twijfelt u of het om houtrot gaat? Wij zoeken het voor u uit!

JACE Schilderwerk helpt u verder bij klein onderhoud en klein timmerwerk! Wilt u bijvoorbeeld uw dakgoot schoonmaken, glaslatten vervangen of kozijn schade herstellen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Het kiezen van de juiste kleur is lastig. Daarnaast is het ook een persoonlijke keuze. JACE Schilderwerken kan u diverse kleuren laten zien en hierover adviseren. Zodat u de juiste kleurkeuze maakt.

Tegenwoordig wordt steeds vaker gekozen voor vloercoating. Een coatingvloer geeft uw vloer een totaal andere uitstraling. Benieuwd of vloercoating een goede keuze is? Laat ons u verder informeren.

Wat andere zeggen over JACE Schilderwerken

Bekijk onze projecten

Een kleine greep uit ons schilderwerk in Delfgauw

Over Jace Schilderwerken

Mijn naam is Sarino, het gezicht achter JACE Schilderwerken. Momenteel heb ik ruim 12 jaar ervaring als schilder. Tijdens en na mijn schildersopleiding heb ik voor diverse schildersbedrijven gewerkt. Hierdoor heb ik veel handige kneepjes en werkmethodes aangeleerd.

Daarom weet ik precies welke werkwijze het mooiste resultaat oplevert en kan ik mijn kwaliteit waarborgen in mijn eigen schildersbedrijf. Ik heb mijzelf door de jaren heen ontwikkelt als een échte vakman.

Naast kwaliteit en het behalen van een uitstekend resultaat vind ik de communicatie met mijn klanten belangrijk. Ik luister graag naar uw wensen en kom altijd mijn afspraken na.

Mocht er iets veranderen in de planning of loop ik tegen onverwachte situaties aan tijdens de klus? Dan kan u erop rekenen dat ik dit altijd tijdig kenbaar maak. Zo staat u nooit voor verassingen. Eerlijkheid en vertrouwen staan bij mij voorop.

Daarnaast vind ik het belangrijk om de tijd voor mijn werk te nemen en om netjes te werken. Dat mag u ook verwachten van een schilder in Delfgauw. Ik laat mijn werk stofvrij en zonder rommel achter. U heeft nergens omkijken naar zowel voor- tijdens en na de klus.

Ik ben pas tevreden als u dat bent!

Kiest u voor ons, dan kiest u voor vakmanschap

Vraag direct een offerte aan

Natuurlijk kunt u ook bellen voor advies. Altijd vrijblijvend en gratis. 

×